Μερεμπασβίλι: “Μπαίναμε στο γήπεδο σαν μονομάχοι”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την θητεία του στον ΟΦΗ και “έσταζε μέλι” για τον κόσμο της ομάδας.

Αρχικά ο Γεωργιανός είπε πως “θέλω να πω ένα γεια σε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ. Έφυγα από την ομάδα και την πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις. Έκανα φίλους, είχα μια δεύτερη οικογένεια κοντά μου και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με την κατάληξη που είχε ο ΟΦΗ” ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και να φορέσει την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι στον Athletic Radio 104,2

Για τα συναισθήματα του αγωνιζόμενος στον ΟΦΗ: “Όταν ήρθα στον ΟΦΗ γνώριζα αρκετά πράγματα για την ομάδα λόγω του Λόρια που είχε έρθει νωρίτερα. Ο ΟΦΗ ήταν μια καλή ομάδα, με αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές όμως στην πορεία τα προβλήματα ήταν τέτοια που δεν επέτρεπαν σε όλους μας να προσπαθήσουμε για την επίτευξη του στόχου. Τους τελευταίους μήνες, τα προβλήματα μεγάλωσαν περισσότερο, εμείς κάναμε μια προσπάθεια αλλά δυστυχώς για τον ΟΦΗ δεν είχε αποτέλεσμα. Και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ που η ομάδα δεν παρέμεινε στην Σούπερ Λιγκ”.

Για το αν τα προβλήματα έγιναν περισσότερα μετά την αποχώρηση Γκατούζο: “Ο Γκατούζο βοήθησε την ομάδα, ήθελε να την βοηθήσει αλλά αισθανόταν μόνος. Μετά που έφυγε, τα προβλήματα μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο”.

Για την προσπάθεια των τελευταίων μηνών: “Όλοι οι παίκτες που έμειναν, το έκαναν γιατί ήθελαν να βοηθήσουν τον ΟΦΗ παρά τα προβλήματα που υπήρχαν. Τα γνώριζαν αλλά έμειναν για την ομάδα και τον κόσμο. Ήμασταν μια οικογένεια και δεν μας ενδιέφερε ποιος ήταν ο αντίπαλος. Είτε λεγόταν ΠΑΟΚ, είτε λεγόταν Παναθηναϊκός. Παλεύαμε σε όλα τα παιχνίδια και μπαίναμε μέσα στο γήπεδο σαν να ήμασταν μονομάχοι”.

Για το πως νιώθει έναν μήνα μετά την αποχώρηση του: “Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτήν την κατάληξη. Γνώρισα αρκετούς φίλους, το Ηράκλειο έγινε το σπίτι μου. Σκέφτομαι συνέχεια τον ΟΦΗ, τον κόσμο του που έχασε μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα αλλά κάποιες φορές ένιωθα ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μου έδειχναν τον σεβασμό που έπρεπε. Όμως, παρ’ όλα αυτά έμεινα για τον κόσμο γιατί γνώριζε την αγάπη μου για τον ΟΦΗ”.

Για μελλοντική του επιστροφή στον ΟΦΗ: “Ναι, γιατί όχι; Ο ΟΦΗ παραμένει στην καρδιά μου, την αγάπησα πραγματικά την ομάδα αν και έπαιξα για λίγους μήνες. Ένιωθα ότι ο ΟΦΗ ήταν το σπίτι μου και ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Θα ήθελα να επιστρέψω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ και θα βρεθεί ξανά στις θέσεις που αξίζει να είναι”.

Για τα μελλοντικά του πλάνα: “Δεν γνωρίζω που θα αγωνίζομαι. Έχω προτάσεις από την Ελλάδα για τη νέα χρονιά όμως έχω καλύτερη πρόταση από ομάδα άλλης χώρας”.

Για τον Γκιόργκι Λόρια: “Ο “Λόρι” έδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες. Έπαιξε πάρα πολύ καλά και έδειξε την πραγματική του αξία. Μιλάμε αρκετά συχνά γιατί είμαστε φίλοι όμως δεν γνωρίζω που θα πάει και δεν μου έχει πει. Έδειξε όμως ότι αξίζει να αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook