«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 2 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, ,Σάββατο 2 Μαΐου μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΟΦΗ
O Γκεόργκι Μερεμπασβίλι παραδέχτηκε ότι έχει πολλές προτασειs από ομαδες της  Super League, αλλά σημείωσε πως η καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του δεν προέρχεται από την Ελλάδα.
ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ
Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στον ΟΦΗ 20 ημέρες πριν την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, με lous Μαχλά, Παπακαλιάιη και Ερασιτέχνη να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.
ΓΑΤΑ: Κρητικές επαφές
 Σε «οργασμό» επαφών βρίσκεται ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Ο άλλοτε αντιπρόεδρος ίτου ΟΦΗ διατηρεί ανοιχτή γραμμή με επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και εξετάζουν την προοπτική να βοηθήσουν την κρητική ομάδα εν όψει της νέας σεζόν.
Σε κάθε περίπτωση πάντως τα αποκαλυπτήρια δεν αναμένονται νωρίτερα από την κρίσιμη ΓΣ του συλλόγου της 18ης Μαΐου. Την ίδια στιγμή και ο Νίκος Μαχλάς συνεχίζει τον δικό του κύκλο συζητήσεων, που εν αντιθέσει με τον Παπακαλιάτη, περιστρέφονται σε επικοινωνίες με πρόσωπα εκτός Κρήτης χωρίς πάντως σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο Ηράκλειο να έχουν φέρει μέχρι σήμερα κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook