«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 3 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα,Κυριακή 3 Μαΐου μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Στασιμότητα στον ΟΦΗ
Δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ. Ούτε ο Μανώλης Παπακαλιάτης ούτε και ο Νίκος Μαχλός έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους αναφορικά με την πορεία των συζητήσεων που έχουν με άλλους επιχειρηματίες και παράγοντες, που θα πάρουν θέση στη διοίκηση που θα οδηγήσει τον ΟΦΗ στη Γ Εθνική. Και οι δύο συνεχίζουν τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις και μένει να φανεί αν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα προκύψει κάτι χειροπιαστό, ενόψει και της γενικής συνέλευσης της 18ης Μαΐου, στην οποία θα οριστεί η νέα διοίκηση. Ι Την ίδια στιγμή βέβαια συνεχίζονται οι επαφές με τους νομικούς της ΠΑΕ, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για την επίλυση των εκκρεμών θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη διάλυση της εταιρείας και τη διασφάλιση των χρημάτων όσων αποφασίσουν να εμπλακούν στο εγχείρημα της επόμενης ημέρας.
Όλα θα αρχίσουν να ξεδιαλύνουν σιγά σιγά καθώς θα ξεκαθαρίσουν και οι προθέσεις των ενδιαφερομένων να ασχοληθούν με τα κοινά της ΠΑΕ και να προχωρήσουν στη διανομή ρόλων για την καινούργια χρονιά του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook