“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 4 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Οι φήμες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ. Και ίσως το μόνο δεδομένο στην όλη υπόθεση είναι η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα του Ηρακλείου, καθώς άπαντες χαρακτηρίζουν τη Γ’ Εθνική ως την καταλληλότερη λύση. Από εκεί και πέρα, ουδέν νεώτερον. Το ότι Μανώλης Παπακαλιάτης και Νίκος Μαχλάς, αλλά και οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, κινούνται και συζητούν προκειμένου να βρουν τους ανθρώπους που θα ασχοληθούν με την επόμενη ημέρα της ομάδας είναι δεδομένο. Όμως κανένας από τους τρεις άξονες που ασχολούνται με την υπόθεση δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Είτε γιατί δεν έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες συμφωνίες είτε γιατί περιμένουν κάτι καλύτερο τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα όμως η κατάσταση αυτή θα πρέπει να διευθετηθεί σε χρόνο που θα επιλεγεί από την καθεμιά πλευρά. Άλλωστε η 18η Μαίου πλησιάζει και μέχρι τότε θα πρέπει να γίνουν γνωστά κάποια πράγματα που θα αφορούν, τουλάχιστον, τη σύνθεση της διοίκησης, η οποία θα αναλάβει να οδηγήσει τον ΟΦΗ στην επόμενη γενική συνέλευση από την οποία και θα προκύψει η πορεία πάνω στην οποία θα κινηθεί για τα § επόμενα χρόνια.

Live Sport

Ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να καμαρώνει ότι έμεινε μέχρι το τέλος στο καράβι που βούλιαζε, τον ΟΦΗ. Παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις για την κρητική ομάδα και δείχνει ενδιαφέρον για ότι την αφορά. «Ο ΟΦΗ πρέπει να παίζει στη μεγάλη κατηγορία, εκεί αξίζει να βρίσκεται», λέει ο «Αναστό» Το ενδεχόμενο επιστροφής του στον πάγκο του ΟΦΗ να μην το αποκλείετε. Ακόμα και αν ο ΟΦΗ βρεθεί στην Τρίτη Εθνική Κατηγορία…

Ώρα των Σπορ

Η αγωνία κορυφώνεται στο στρατόπεδο του ΟΦΗ αφού η κρίσιμη Γενική Συνέλευση πλησιάζει και θα περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Ο Νίκος Μαχλάς συνεχίζει τις επαφές του με τους επιχειρηματίες που ενδέχεται να εμπλακούν στα κοινά της ομάδας και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook