“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 5 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 5 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Τα σενάρια αναφορικά με την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ δίνουν και παίρνουν στο Ηράκλειο. Όμως από ό,τι φαίνεται για την ώρο δεν είναι τίποτε παραπάνω από σενάρια, καθώς δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά. Τα τελευταία που είδαν το φως της δημοσιότητας αφορούν την πρόθεση ανάμιξης του Αλέξη Κούγια στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ όπως και την προσέγγιση, κατά πληροφορίες, από ομάδα επιχειρηματιών προς τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ούτε η μια αλλά ούτε και η άλλη περίπτωση επιβεβαιώνονται από κάπου. Την ίδια στιγμή οι Παπακαλιάτης, Μαχλάς συνεχίζουν τις επαφές, προκειμένου να πείσουν κάποιους ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν με την ομάδα την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όλο εγχείρημα κολλάει σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο, τη διασφάλιση των χρημάτων που θα βάλουν οι εν λόγω άνθρωποι, καθώς αναζητείται η φόρμουλα για τις εγγυήσεις που ζητούνται. Και αυτό γιατί τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά, οπότε ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στη Γ’ Εθνική, τα νήματα θα κινούνται, απόλυτα, από τον Ερασιτέχνη. Κάποια στιγμή βέβαια θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, καθώς η 18η Μαίου πλησιάζει και θα πρέπει να γίνουν γνωστά τα ονόματα των ανθρώπων που θα αναλάβουν τη διοίκηση, ώστε να οριστεί και η νέα γενική συνέλευση στην οποία θα αποφασιστεί, επίσημα, η κατηγορία.στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη χρονιά.

Sportday

Εκτός από τον Μανόλη Παπακαλιάτη και τον Νίκο Μαχλά. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απευθυνθεί στον Ερασιτέχνη και τρίτος άνθρωπος, δηλώνοντας ενδιαφέρον να παίξει ρόλο στην «επόμενη μέρα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook