“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 7 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Πέμπτη 7 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Σημαντική καθυστέρηση παρατηρείται στο στρατόπεδο του ΟΦΗ εν οψει της Γενικής Συνέλευσης στις 18 Μαΐου. Άπαντες ποντάρουν στις επαφές τόσο του Νίκου Μαχλα όσο και του Μανώλη Παπακαλιάτη, καθώς ήδη έχει περάσει αρκετόε χρόvos και ακόμα όλα είναι στον αέρα. Από την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο ouAAoyos μέχρι το noios θα τον οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

ΦΩΣ

Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί, αναφορικά με την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ, προκαλεί ανησυχία στους φίλους του, που βλέπουν την ημέρα της γενικής συνέλευσης να πλησιάζει χωρίς για την ώρα να υπάρχει, επίσημα τουλάχιστον, το παραμικρό που να δείχνει ότι κάτι κινείται για το μέλλον της ομάδας. Κανείς δεν ανοίγει τα χαρτιά του, κανείς δεν φανερώνει τις προθέσεις του και τα μόνα που ακούγονται είναι τα διάφορα σενάρια, δεξιά και αριστερά, τα οποία, από τη στιγμή που δεν επιβεβαιώνονται, > ίναι άγνωστο αν αληθεύουν και σε ποιο βαθμό. Είναι φυσικό λοιπόν αυτή η κατάσταση να προκαλεί ανησυχίες στους φίλους της ομάδας μιας και βλέπουν να περνάνε οι ημέρες και επί της ουσίας να μη γίνεται το παραμικρό. Ενδεχομένως, οι άνθρωποι που χειρίζονται κάποιες υποθέσεις (Παπακαλιάτης, Μοχλός και οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη) να έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις και για λόγους που οι ίδιοι κρίνουν να μην τις δημοσιοποιούν, ό μως η κατάσταση αυτή δεν παύει να υπάρχει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Την ίδια . στιγμή και οι νομικοί της ομάδας θεωρούν ότι θα πρέπει να γίνει κάτι αμέσως, ώστε στη γενική συνέλευση να τεθεί και θέμα επόμενης ημέρας, ως προς την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα, και όχι μόνο να προκύψει νέα διοίκηση, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook