«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 8 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday:  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο. ο οποίος είχε «τρέξει» την αντίστοιχη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ Α ΕΚ, είχαν τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ, προκειμένου να ενημερωθούν για τις νομικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν. Το σίγουρο είναι ότι η Γ.Σ της 18ης Μαΐου θα εκλέξει διοίκηση, η οποία θα συγκαλέσει νέα Γ.Σ.τον Ιούνιο για τη διάλυση της εταιρείας.

GOAL: Τα μηνύματα ελπίδας του Παπακαλιάτη
Ο Mανώλης Παπακαλιάτης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του γιο τα χρονικό περιθώρια που υπάρχουν εν όψει του restart.
«Εχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους, δεν θέλουν όμως να δημοσιευθεί κάτι αφού όλα είναι ρευστά. Υπάρχει επιφυλακτικότητα, γιατί το τοπίο είναι κάπως θολό. Είμαι προβληματισμένο;. Αλλά θα συνεχίσω και όπου βγει. Περιμένουμε τη Γ.Σ., αν και δεν ξέρω αν θα βγει κάτι και από αυτήν τη διαδικασία, θα υπάρχει απαρτία ή όχι; Και, μετά, πότε θα γίνει; Ο Ιούνης είναι πολύ μακριά και ο ΟΦΗ πρέπει να προλάβει τις εξελίξεις, για να παίξει στη Γ Εθνική» ανέφερε στις δηλώσει του στην εφημερίδα «Πατρις» και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ορίστηκαν νωρίτερα οι διαδικασίες. Εγώ θα είμαι στη Γ.Σ.. Είμαι από αυτούς που πλήρωσαν με δικά τους χρήματα τους φόρους, ελπίζω να είναι και όλοι οι μέτοχοι. Αν και υπάρχουν αρκετοί που δεν μπόρεσαν να πάρουν στα χέρια τους μετοχές».
ΦΩΣ: Ακούγεται ενιαίο ψηφοδέλτιο στον ΟΦΗ

Οι συζητήσεις και οι ζυμώσεις συνεχίζονται στον ΟΦΗ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ παλαιών και νέων παραγόντων, που όμως, τουλάχιστον για την ώρα, δεν αφήνουν να βγει κάτι στην επιφάνεια, είτε γιατί ορισμένοι δεν θέλουν να φαίνεται η πρόθεση ανάμιξης τους είτε γιατί κάποιοι άλλοι φοβούνται τους… καλοθελητές. Όπως και να έχει, τις τελευταίες ημέρες ακούγεται η δημιουργία ενιαίου ψηφοδελτίου, και πάλι όμως δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. Το βέβαιο είναι ότι βρισκόμαστε δέκα ημέρες πριν από την προγραμματισμένη γενική συνέλευση και είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να αρχίσουν να γνωστοποιούνται κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και ονόματα ενδιαφερομένων να ασχοληθούν με την επόμενη ημέρα της ομάδας του Ηρακλείου.
Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί είναι η φημολογία περί πρόθεσης των Αράβων να επανέλθουν για την ΠΑΕ, όμως, με βάση όσα συνέβησαν την προηγούμενη φορά, στον ΟΦΗ όχι απλώς κρατούν μικρό (και σαφώς μικρότερο από την προηγούμενη φορά) καλάθι αλλά δείχνουν ότι δύσκολα θα ασχοληθούν με μια τέτοια περίπτωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook