Ένα 10ημερο πριν την πρώτη ημερομηνία – σταθμό…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι η 18η Μαΐου μια πρώτη ημερομηνία – σταθμός για τον ΟΦΗ; Το Gentikoule ζυγίζει τα δεδομένα και αναλύει τα μέχρι τώρα, κάπως μηδαμινά, στοιχεία.

Εδώ και 1,5 μήνα, από την ημέρα δηλαδή που ο ΟΦΗ αποχώρησε από το πρωτάθλημα, όλοι στον σύλλογο (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, κόσμος) περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη Γενική Συνέλευση. Και η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η συνέλευση είναι πολύ πιο σημαντική από όλες όσες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντική γιατί θα αποτελέσει την αφετηρία για τις αλυσιδωτές εξελίξεις που θα φέρουν τη νέα εποχή στον σύλλογο. Εν πολλοίς θα μπορούσε να υπάρχει και το δίλημμα Football League ή Γ΄Εθνική όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού η τελευταία επιλογή αποτελεί μονόδρομο για τον ΟΦΗ προκειμένου να ξεκινήσει από υγιείς και στέρεες βάσεις.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχουν τρεις κατευθύνσεις για τις 18 Μαΐου. Η μια αφορά την στάση του Νίκου Μαχλά και το τι θα κάνει εκείνος. Άλλωστε, φαίνεται ότι θα είναι εκείνος που θα καθορίσει τις εξελίξεις για την δεύτερη και πιο κρίσιμη Γ.Σ. σαν πρόεδρος της Διοικούσας. Αλλά και το τι θα κάνει ο ΟΦΗ μετέπειτα με τον ίδιο, προς το παρόν, να κρατάει κλειστά χαρτιά αναφορικά με τις δικές του προθέσεις αλλά και τα αποτελέσματα των επαφών που είχε μέχρι τώρα.

Όπως επίσης, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η τοποθέτηση του Μανώλη Παπακαλιάτη. Έχει ήδη τονίσει ότι θα είναι παρών στην Γ.Σ. και το τι θα πει, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ο ίδιος κάνει αρκετές επαφές εδώ και 15 ημέρες και μένει να φανεί τι θα προκύψει αφού έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι κάνει επαφές προκειμένου να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ έχοντας “συμπαίκτες” για την επόμενη σαιζόν.

Και βέβαια εκείνο που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα των επαφών που κάνει ο “τρίτος πόλος”. Μια προοπτική για την οποία είναι ενημερωμένος ο Δανδάλης και μένει να φανεί αν στις 18 Μαΐου θα αποκαλυφθούν τα πρόσωπα και οι προοπτικές για την επόμενη μέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook