«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 9 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Σάββατο 9 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

 

Οι τρεις… πόλοι (Mαχλάς, Δανδάλης, Παπακαλιάτης) δεν είναι οι μοναδικοί που ασχολούνται με την επόμενη μέρα του ΟΦΗ και το διοικητικό και ιδιοκτησιακό του συλλόγου εν όψει του restart στη Γ’ Εθνική. Γίνονται πολλές επαφές πριν από τη γενική συνέλευση και μάλιστα παράγοντες του κρητικού συλλόγου συνεχίζουν τις κρούσεις σε… εν ενεργεία μεγαλομετόχους της Super League (και όχι μόνο).

ΦΩΣ: Καμία ουσιαστική εξέλιξη
 Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο διοικητικό τούνελ στο οποίο έχει εγκλωβιστεί εσχάτως η ΠΑΕ ΟΦΗ. Oι πιστοί οπαδοί του ιστορικού Ομίλου περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ευχάριστα νέα και πρόοδο στίς ζυμώσεις του παρασκηνίου, όμως η πικρή αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Οι συζητήσεις σε ποδοσφαιρικά στέκια και κεντρικά ξενοδοχεία του Ηρακλείου με θέμα το αύριο των «μελανόλεύκων» δεν έχουν ευτυχή κατάληξή και μόνο ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι, εκτός και αν προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Πάντως, όπως αναφέρουν οι πιο πρόσφατες πληροφορίες, μέχρι τις 13 του μηνός οι μέτοχοι που πάρουν μέρος στην συνέλευση αναμένεται να καταθέσουν τους τίτλους τους στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook