“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 13 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ανάποδα μετράνε στον ΟΦΗ για τη γενική συνέλευση της Δευτέρας. Και παρά το γεγονός ότι δεν κουνιέται φύλλο και κανείς δεν δείχνει διάθεση να αποκαλύψει, μέρος έστω, των παρασκηνιακών συζητήσεων που γίνονται, εντούτοις επικρατεί αισιοδοξία ότι την εττόμενη Δευτέρα η προσπάθεια θά ξεκινήσει με καλές προϋποθέσεις. Το βέβαιο είναι, και αυτό βγαίνει από τις συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν αναλάβει την ευθύνη να πείσουν πρόσωπα να ασχοληθούν με τα κοινά του ΟΦΗ, ότι υπάρχει διστακτικότητα από την πλευρά των επιχειρηματιών που έχουν εκφράσει πρόθεση ενασχόλησης, ως προς τη διασφάλιση των χρημάτων που θα ρίξουν για την πρώτη χρονιά και κατά πόσο θα καταστεί εφικτό τα χρήματα αυτά να μετοχοποιηθούν. Σημείο κλειδί στην όλη υπόθεση αποτελεί η στάση που θα τηρήσει ο Ερασιτέχνης, αφού στη χρονιά της Γ’ Εθνικής θα έχει το πάνω χέρι και την αποκλειστική διαχείριση σε όσα θα γίνονται στην ομάδα. Μάλιστα, όπως ακούγεται στο περιβάλλον του Ερασιτέχνη, οι άνθρωποι του διατείνονται ότι ετοιμάζουν πλάνο τριετίας για το ενδεχόμενο που δεν βρεθεί άλλη λύση, είτε από την πλευρά Μαχλά είτε από την πλευρά Παπακαλιάτη. Όπως όμως και να έχει το πράγμα οι ημέρες πλησιάζουν και λογικά θα πρέπει μέσα στα επόμενα 24ωρα να αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια συγκεκριμένες κινήσεις που θα αφορούν συγκεκριμένους ανθρώπους ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι εφικτή η δημιουργία διοίκησης που θα μπορέσει να οδηγήσει τον ΟΦΗ στην επόμενη ημέρα.

Goal

«Ο Ερασιτέχνης έχει το 20% και νομιμοποιείται τόσο μεγάλο ποσοστό να ζητήσει από το διοικητικό συμβούλιο, να θέσει θέμα εκτός της εκλογής διοικητικού συμβουλίου, και την επόμενη μέρα της ομάδας, δηλαδή την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από ορισμένους επιχειρηματίες, κωλύομαι να αναφέρω ονόματα, αλλά με προϋποθέσεις. Είπαν ότι θα βάλουμε τα χρήματα, αλλά αυτά θα διαχειρίζονται από τον Ερασιτέχνη, άρα εκεί πρέπει να βρεθεί μια λύση. Γιατί αν η ομάδα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, θα είναι υπεύθυνος ο Ερασιτέχνης. Για μένα είναι μονόδρομος η Γ’ Εθνική, εκτός και αν βρεθεί κάποιος “μεσσίας” να βάλει τα χρήματα που χρωστάει η ΠΑΕ, τα οποία δεν γνωρίζουμε πόσα είναι. Θέλουν να υπάρχει ένα καθαρό τοπίο. Να είναι σίγουροι ότι η ομάδα ξεκινάει από τη Γ’ Εθνική, να υπάρχει μια επιτροπή που θα διοικεί, να μην υπάρχουν παρεμβάσεις και τα χρήματα που θα μπουν, τα οποία θα είναι αρκετά, να μετοχοποιηθούν αργότερα. Δεν ευελπιστεί κανείς να τα πάρει πίσω, αλλά όταν η ομάδα ανέβει στη Β’ Εθνική, να έχουν και κάποιον λόγο στην κατηγορία αυτήν. Οτι δεν θα πάρει κάποιος την ομάδα έτοιμη στη Β’ Εθνική. Πιστεύουν ότι η ομάδα έχει μέλλον, μάλιστα κάποιοι είπαν και ας μην ανέβουμε την πρώτη χρονιά δεν πειράζει. Απλώς πρέπει να κάνουμε καλή οργάνωση, με σωστές επιλογές, χωρίς να χρεώνουμε την ομάδα και ο στόχος να μην είναι άλλος από το να επανέλθει στην Α’ Εθνική».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook