«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 16 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 16 Μαϊου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΟΦΗ
 Ανακοίνωση-κάλεσμα εν όψει της γενικής συνέλευσης της Δευτέρας εξέδωσαν χθες οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ. Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Ο ΟΦΗ είναι ο κόσμος του και για τον λόγο αυτόν πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, στην κρισιμότερη καμπή της ενενηντάχρονης ιστορίας της ομάδας».
ΦΩΣ: Συγκρατημένη αισιοδοξία στον ΟΦΗ
 Στη γενική συνέλευση της 18ης Μαίου έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ και περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία το «μελανόλευκο» ραντεβού, που θα καθορίσει εν πολλοίς το μέλλον του συλλόγου. Οι Κρητικοί ευελπιστούν να βρεθεί λύση στα καυτά θέματα που ταλαιπωρούν τον Όμιλο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα σε σχέση με την κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το νησί, ο Νίκος Μαχλάς έχει ήδη καταστρώσει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, με αφετηρία τη Γ΄ Εθνική, αλλά προς το παρόν είναι φειδωλός στις αποκαλύψεις του και ως εκ τούτου δεν διέρρευσαν περαιτέρω λεπτομέρειες. Παράλληλα, στάση αναμονής φαίνεται ότι κρατά ο Μανώλης Παπακαλιάτης, που ήρθε σε επαφή με αρκετούς παράγοντες το προηγούμενο διάστημα, ενώ οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη ισχυρίζονται πως δέχτηκαν κρούσεις από επιφανείς επιχειρηματίες. Ουσιαστικά οι παραπάνω είναι οι τρεις πόλοι στους οποίους εναποτίθενται ουσιαστικά οι ελπίδες των Ηρακλειωτών, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως ότι αποκλείονται οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Όπως και να έχει, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την προσεχή Δευτέρα, στην πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση. Την ίδια ώρα ακούγεται ότι το 65% των μετοχών κατατέθηκε, ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό για τις προτάσεις που θα ακολουθήσουν.
• Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τόνισαν ότι θα πρέπει να κυλήσει ομαλά η γενική συνέλευση, προκειμένου να βρεθεί λύση για το καλό του ΟΦΗ. Η κοινή τοποθέτηση των συνδέσμων ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ. Παπαδόπουλος, Snakes 4 Heraklion Club, ΘΥΡΑ-4 1986, Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχάνων, ΑϊΓιάννης Θύρα 4, Snakes 4 Sitia Club και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης» ανέφερε: «Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό αλλά προπάντων κόσμιο “παρών” στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο ΒΑΚ στις 17.00. Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με τις εξελίξεις στην ομάδα αλλά θα πρέπει για το καλό του ΟΦΗ η γενική συνέλευση να κυλήσει ομαλά, να ακουστούν όλες οι προτάσεις και απόψεις με την ελπίδα ότι θα έρθουν ξανά καλύτερες μέρες για τον σύλλογο. Ο ΟΦΗ είναι ο κόσμος του και για τον λόγο αυτό πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην κρισιμότερη καμπή της 90χρονης ιστορίας της ομάδας μας».
Sportday: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Κάλεσμα στον κόσμο να δώσει «βροντερό παρών» στη γενική συνέλευση της Δευτέρας απηύθυναν με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ. Μέσω αυτής εξέφρασαν την ευχή τους «να ακουστούν προτάσεις και απόψεις που θα φέρουν καλύτερες ημέρες στον σύλλογο». ενώ προέτρεψαν όλους όσοι παρευρεθούν «να συνδράμουν ώστε να κυλήσει ομαλά η γενική συνέλευση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook