«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 17 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Κυριακή 17 Μαϊου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Κλειστά χαρτιά ως την τελευταία στιγμή στον ΟΦΗ
Η αίσθηση που υπήρχε ότι έστω και την τελευταία στιγμή κάποιος από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει να τρέξουν τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ θα άνοιγε τα χαρτιά του φαίνεται ότι δεν επαληθεύεται. Εκτός και αν τη δωδέκατη ώρα κάποιος από τους Μοχλό, Παπακαλιάτη και τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη κάνει την… έκπληξη, τουλάχιστον με βάση πώς κινήθηκαν όλον αυτό τον καιρό. Έτσι όπως εξελίσσεται η υπόθεση όλοι θα πάνε με κλειστά χαρτιά στην προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα γενική συνέλευση της ΠΑΕ, εκεί όπου θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των συζητήσεων που είχαν όλο αυτό το διάστημα.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις είναι φυσικό να υπάρχει αγωνία κατά πόσο θα ευοδωθούν οι προσπάθειες να σχηματιστεί διοίκηση που θα καταφέρει να οδηγήσει τον ΟΦΗ στην επόμενη γενική συνέλευση, όπου θα καθοριστεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα αλλά και θα ηγηθεί της προσπάθειας για την επόμενη χρονιά. Είναι φυσικό λοιπόν να ακούγονται τα πάντα. Για σι/ζητήσεις με επιχειρηματίες, για «δυνατές προτάσεις», αλλά και για έτοιμο πλάνο από την πλευρά του Ερασιτέχνη στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή μια Λύση. Και βέβαια μένει να φανεί κατά πόσον έχουν ξεπεραστεί τα όποια εμπόδια φαίνεται να υπάρχουν στην ενασχόληση κάποιων με τα κοινά της ομάδας. Όλα αυτά πάντως αποτελούν εικασίες και σενάρια που δεν επιβεβαιώνονται -αλλά και δεν διαψεύδονται- από κανέναν. Ισως το μόνο στο οποίο συμφωνούν όλοι είναι ότι η καλύτερη λύση για τον ΟΦΗ ενόψει της νέας χρονιάς είναι να αγωνίζεται στη Γ κατηγορία.
Sportday: Αργότερα τα σπουδαία
«ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ» Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΟΦΗ
Πολύς θόρυβος για tο τίποτα; Δεν αποκλείεται, τελικά, η προγραμματισμένη για αύριο γενική συνέλευση του ΟΦΗ να έχει απλώς τυπικό χαρακτήρα, επικυρώνοντας απλώς την παραίτηση της νυν διοικούσας επιτροπής.
Το είπε άλλωστε, και ο Νίκος Μαχλάς. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μανόλης Παπακαλιάτης. που έχει αρχίσει επαφές για να συγκροτηθεί ένα σχήμα επιχειρηματιών που θ’ αναλάβουν την ομάδα στη Γ Εθνική ίσως να είναι απών αύριο, διότι θα βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.
GOAL: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ΒΕΛΛΗ
To όνομα του Σταμάτη Βελλή ακούγεται και πάλι έντονα στο Ηράκλειο αναφορικά με την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ. Το πρώην αφεντικό του Απόλλωνα Σμύρνης προ 20ημέρου είχε διαψεύσει τα σενάρια που τον ενέπλεκαν με τους Κρητικούς και δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Πάντα εν όψει της αυριανής ΓΣ διαρρέει πως υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις τόσο από τις πλευρές Μαχλά και Παπακαλιάτη όσο και από αυτήν της Ερασιτεχνικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook