«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 24 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Κυριακή 24 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

 SPORTDAY

Απορίες εξακολουθεί να προκαλεί η στάση του Νίκου Μαχλά που ενώ περνούν οι μέρες επιμένει ότι έχει βρει επενδυτή, χωρίς ν’ αποκαλύπτει το όνομα του όμως ή άλλες λεπτομέρειες.O ίδιος λέει ότι αν αποφασίσει να μιλήσει, θα το κάνει όταν η ΠΑΕ διαλυθεί και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα κληθεί να αξιολογήσει τις διάφορες προτάσεις.

ΦΩΣ: Εντείνονται Οι προσπάθειες για ένα δυνατό πλάνο στον ΟΦΗ

Για τις 15 Ιουνίου προγραμματίστηκε η νέα γενική συνέλευση στον ΟΦΗ και όπως είναι φυσικό στο Ηράκλειο εντείνουν τις προσπάθειες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης. Μάλιστα χθες είχαμε μια νέα συνάντηση της κίνησης των επτά που θέλουν να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Αυτό που βγήκε από τη συνάντηση είναι πως άπαντες είναι αποφασισμένοι και πάνω από όλα ενωμένοι προκειμένου να παρουσιάσουν ένα δυνατό πλάνο όπως λένε χαρακτηριστικά στο Ηράκλειο. Μάλιστα πρόθεση τους είναι να γίνει και πρόσκληση σε άλλους’παράγοντες που θέλουν να στηρίξουν και να βοηθήσουν τον ΟΦΗ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και όλοι μαζί ενωμένοι να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα. Το βέβαιο είναι πως μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα γίνουν και άλλες επαφές και συναντήσεις προκειμένου στη γενική συνέλευση της 15ης Ιουνίου να παρουσιαστεί το καλύτερο δυνατό πλάνο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όσον αφορά για το ποιος θα είναι επικεφαλής, δεν υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό και τα πάντα είναι ανοικτά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook