Απόφαση δίχως καμία σοβαρότητα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χθεσινοβράδινη απόφαση του Ερασιτέχνη δεν έχει καμία απολύτως λογική από την στιγμή που η Γ.Σ. θα γίνει την Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Όταν η Γ.Σ. της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί σε 17 ημέρες και θα παρθεί η σημαντικότερη απόφαση της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ, απλά δεν γίνεται να χαθεί άλλος χρόνος. Η ιστορία για το ποιος θα “τρέξει” τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου θα πρέπει να τελειώσει εκείνη την ημέρα. Και αυτό είναι κάτι που δεν δέχεται αμφισβήτησης.

Αν δηλαδή παρουσιαστεί κάποιος ενδιαφερόμενος στις 19 Ιουνίου, δεν θα χρειαστεί άλλο ένα 10ημερο μέχρι να εξεταστεί η πρόταση του; Άρα θα χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος για να ξεκινήσει η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού θα πρέπει να κλείσει προπονητής, να ξεκινήσει η εύρεση ποδοσφαιριστών και να αρχίσει να “τρέχει” η λειτουργία του. Το να πάει ακόμα πίσω η διαδικασία ενώ επιβάλλεται να κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο στις 15 Ιουνίου, είναι κάτι που πραγματικά προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά και απορίες για τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook