«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 30 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
GOAL: ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…
O επιχειρηματίας Νίκος Τσαμπουράκης αποτελεί το τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ, ωστόσο μόνο με καλό τρόπο δεν υποδέχθηκαν την είδηση οι οπαδοί των Κρητικών. Όπως διέρρευσε χθες, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επί των ημερών του Μάνθου Πουλινάκη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη και του έκανε γνωστή την πρόθεσή του να βοηθήσει και ο ίδιος, ηθικά και οικονομικά, τη νέα προσπάθεια για την αναδόμηση της Κρητικής ομάδας.
Μάλιστα, η πλευρά Τσαμπουράκη έκανε γνωστό ότι στην πρότασή του συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι επιχειρηματίες.
Αναφορικά με τις αντιδράσεις που προέκυψαν, έχουν να κάνουν με το γεγονός πως ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας είναι από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην πτωτική πορεία του συλλόγου και όπως έχουν ξεκαθαρίσει οι οπαδοί των Κρητικών, θέλουν στο νέο εγχείρημα να μην υπάρχει καμία σχέση με το πρόσφατο, άσχημο παρελθόν.
Ο Τσαμπουράκης διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επί των (Ημερων του Μάνθου Πουλινάκη) Από κει και πέρα, όπως έγινε γνωστό από τον ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα υπάρξει παράταση για την υποβολή προτάσεων από επιχειρηματίες μέχρι τις 19 Ιουνίου, τέσσερις μέρες μετά την κρίσιμη ετήσια Γενική συνέλευση.
Sportday: ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΟΦΗ

 Δίπλα στους «επτά» ο Τσαμπουρακης. Ολοένα και αυξάνεται το ενδιαφέρον συμμετοχής στην επόμενη ήμερα του ΟΦΗ. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και επιχειρηματίας, Νίκος Τσαμπουράκης εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον του να μετάσχει στη νέα προσπάθεια που θα γίνει.
Ο Τσαμπουράκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη στον οποιο και γνωστοποίησε την πρόθεση να βοηθήσει και ο ίδιος τόσο ηθικά όσο και οικονομικά στην αναδόμηση της κρητικής ομάδας.
Ο Τσαμπουράκης μετέφερε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ότι στην πρότασή του συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι επιχειρηματίες εντός και εκτός Κρήτης (ο ένας εξ αυτών φέρεται να είναι πολύ ισχυρός σύμφωνα με τα λεγόμενά του), οι οποίοι θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στο όλο εγχείρημα. 0 Τσαμπουράκης ζήτησε από τον Δανδάλη να μεσολαβήσει για μια συνάντηση με την «εφτάδα» των επιχειρηματιών που έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον, προκειμένου να γίνει μια συζήτηση σε βάθος.
Από την πλευρά του. ο Δανδάλης τόνισε στον Τσαμπουράκη πως δεν μπορεί να δεσμεύσει την «εφτάδα» για το ποιοι θα μετάσχουν στην κίνησή της ωστόσο επισήμανε ότι μια συνάντηση είναι εφικτό να γίνει ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Τσαμπουράκης ξεκαθάρισε ότι η πρότασή του δεν είναι αυτόνομη, αλλά θέλει να τη συνδέσει με την κίνηση των υπόλοιπων επιχειρηματιών. Το όλο σκηνικό δίνει νέο ενδιαφέρον στις εξελίξεις στον ΟΦΗ. καθώς πρόκειται για μια ακόμη πρόταση που έρχεται στο προσκήνιο και η οποία πήρε επίσημο χαρακτήρα. Αλλωστε, ο Ερασιτέχνης είναι αυτός που θα αποφασίσει σε ποιον ή ποιους θα αναθέσει την ομάδα μετά τη διάλυση της ΠΑΕ στις 15 Ιουνίου. Για την ώρα. η ομάδα των επιχειρηματιών έχει το προβάδισμα, αν και παραμένει γρίφος η στάση του Νίκου Μαχλά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook