“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 2 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ο πρόεδρος του Ρούβα. Μανώλης Κουτεντάκης. είναι πολύ πιθανό να μετάσχει στην ομάδα των επιχειρηματιών που έχει εκφράσει ενδιαφέρον στον ΟΦΗ. Η πρόταση στον Κουτεντάκη έγινε από τον Αντίπα Σηφάκη και φέρεται να έχει γίνει ήδη αποδεκτή. 0 Κουτεντάκης στηρίζει οικονομικά τον Ρούβα τα τελευταία χρόνια. Θεωρείται αξιόπιστος οικονομικός παράγοντας. Για την είσοδο του στην ομάδα επιχειρηματιών υπάρχει ομόφωνη απόφαση. Εκτός από τον Κουτεντάκη φέρεται να υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους δυο-τρεις επιχειρηματίες.

ΦΩΣ

Με στόχο τη δημιουργία ισχυρού διοικητικού σχήματος, που θα είναι σε θέση να επαναφέρει τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα και θα έχει την οικονομική ευχέρεια να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ «τρέχουν» τον τελευταίο καιρό οι ιθύνοντες των «μελανόλευκων». Ο… πυρετός των συζητήσεων και των διαβουλεύσεων, σε όλα τα επίπεδα, με την ομάδα των «7» να πρωτοστατεί συνεχίζεται και το ζητούμενο πλέον είναι ξεκάθαρο: Θα πρέπει πολύ γρήγορα να βρεθούν επιχειρηματίες για να διευρυνθεί το ΔΣ και να μεγαλώσει το ποσό που θα διατεθεί για να κλείσουν οι «τρύπες» και να λειτουργήσει κανονικά η ομάδα… Λέγεται μάλιστα ότι έγινε κίνηση μέσω του Αντύπα Σηφάκη για να προσεγγιστεί ο πρόεδρος του Ρούβα, Μανώλης Κουτεντάκης, ο οποίος έχει υψηλό πόστο σε επιχείρηση με εμφιαλωμένα νερά, ενώ δεν αποκλείεται τις προσεχείς μέρες να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος. Παράλληλα γίνονται «βολιδοσκοπήσεις» και επαφές με πρόθεση να μπουν στο παιχνίδι περισσότεροι ευκατάστατοι ντόπιοι. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, επιφανής επιχειρηματίας από τα Χανιά, αγνώστων λοιπών στοιχείων, φέρεται να δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο εμπλοκής, όμως περαιτέρω λεπτομέρειες δ©ν διέρρευσαν. Όσο για την περίπτωση του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Τσαμπουράκη, ο οποίος εκδήλωσε μέσω Ερασιτέχνη την πρόθεση του να συνδράμει στην προσπάθεια των «7», η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη και οι πιθανότητες συμμετοχής του υπολογίζονται στο 5050. Επιπλέον, οι «7» φέρονται να επιμένουν στο αίτημα για κατάθεση προτάσεων μέχρι τη 10η Ιουνίου, καθώς θεωρούν ότι με δεδομένο ότι η γενική συνέλευση θα γίνει στις 15 του μήνα, θα χαθεί υπερπολύτιμος χρόνος αν ισχύσει η παράταση για έως τις 19… Το ζήτημα πάντως θα επανεξεταστεί από τους αρμόδιους και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν οι αλλαγές πριν από το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα των «7» ζήτησε από τον τεχνικό της Κ20, Δημήτρη Βολονάκη, να συντάξει έκθεση για τα παιδιά που πιστεύει ότι θα πρέπει να προωθηθούν από το τμήμα του. Ο κόουτς αναμένεται να καταθέσει εγγράφως την άποψή του για τους πιτσιρικάδες, οι οποίοι θα είναι σε θέση να στελεχώσουν το ρόστερ του ΟΦΗ για τη Γ Εθνική.

Goal

Η κίνηση των 7 επιχειρηματιών έκανε άνοιγμα στον Μανώλη Κουτεντάκη προκειμένου να τους πλαισιώσει στην προσπάθειά να οδηγήσουν τον ΟΦΗ εκεί όπου ανήκει. Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας έχει τα ηνία του Ρόβα, άρα και παραγοντική εμπειρία. Μάλιστα, βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο να μπει στην ομάδα του Ηρακλείου και να συνεισφέρει οικονομικά. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στο πλευρό της επιχειρηματικής ομάδας που έχει πλάνο και στοχεύει σε ανθρώπους τους οποίους θεωρεί ότι πραγματικά θα εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για τον αγαπημένο τoυς σύλλογο. Αλλωστε, όπως έχουν αναφέρει, δεν έχουν ανοίξει όλα τα χαρτιά τους κάτι το οποίο θα κάνουν στη γενική συνέλευση, όπου θα αποφασιστεί η συμμετοχή στη Γ Εθνική, η εκκαθάριση της ΠΑΕ και θα διαπιστωθεί αν υπάρχουν αγνές προθέσεις. Βεβαία η κοινή γνώμη και οι απλοί φίλαθλοι έχουν αντιληφθεί ποια προοπτική είναι αυτή που θα υλοποιήσει τον στόχο ins επανόδου στα σαλόνια, πάνω σε υγιείς βάσεις. μεταξύ, η Κ-20 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και αναμένεται η αξιολόγηση από το τεχνικό τιμ προκειμένου αρκετοί γηγενείς να προωθηθούν στο ρόστερ. Επιπλέον, σύντομα θα γίνουν βολιδοσκοπήσεις (στους Κρητικούς παίκτες Μονιάκη, Περογαμβράκη, Μπολάκη, Δαμιανάκη, Φαζό, Ροβίθη, Αγριμάκη για να διαπιστωθεί αν επιθυμούν να παραμείνουν στο πλευρό του ΟΦΗ στη Γ Εθνική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook