Οι μέρες φεύγουν, οι νέες προτάσεις δεν έρχονται…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το γεγονός οτι δεν έχει προκύψει κάτι νεώτερο για τον ΟΦΗ, πλην της κίνησης Τσαμπουράκη, δίνει την δυνατότητα στους “7” επιχειρηματίες να συνεχίσουν να ενεργούν ως εν δυνάμει διοικούντες.

Και ενώ οι μέρες φεύγουν και ολοένα πλησιάζουμε στην ημερομηνία της Γ.Σ (15/6), το γεγονός οτι δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα κάποιο άλλο ενδιαφέρον, εκτός από την κίνηση Τσάμπουράκη, δίνει την ευκαιρία στους “7” επιχειρηματίες να συνεχίζουν το πλάνο τους για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

Τις τελευταίες μέρες ενεργούν ως εν δυνάμει διοικούντες, αφού χωρίς να έχουν πάρει το χρίσμα κάνουν κινήσεις ώστε με το που αν τελικά αναλάβουν, να έχουν κάνει τις απαραίτητες διεργασίες.

Έτσι μετά την επαφή που είχαν με τον Δημήτρη Βολονάκη, προκειμένου να καταθέσει την έκθεση του για τα παιδιά που χρειάζεται να προωθηθούν από την Κ20, την Τρίτη συζήτησαν και το γηπεδικό θέμα. Βέβαια υπάρχουν και άλλα “καυτά” θέματα τα οποία θα τεθούν επί τάπητος μόλις αναλάβουν τις τύχες της ομάδας ενώ πάντα σε εκκρεμότητα είναι και βασικό θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

Όλα αυτά βέβαια με τα υπάρχοντα δεδομένα και ενώ η διορία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αναμένεται να αλλάξει και από τις 19/6 να πάει στις 10αν6 μετά και από σχετικό αίτημα των “7”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook