“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 3 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουν την κρίσιμη γενική συνέλευση της 15ης Ιουνίου άπαντες στον ΟΦΗ και μέχρι τότε οι διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο, οι συζητήσεις για το μέλλον του Ομίλου ανάμεσα σε επιχειρηματίες και ο αγώνας για απόδραση από το αδιέξοδο, με συλλογική προσπάθεια, Θα μονοπωλούν αναγκαστικά το «μελανόλευκο» ενδιαφέρον. Η κίνηση των «7» βρίσκεται σε πρώτο πλάνο την τελευταία εβδομάδα και γίνονται φιλότιμες προσπάθειες έτσι ώστε να μπουν στο παιχνίδι ακόμη περισσότεροι ισχυροί φίλοι της ομάδας. Φυσικά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι εποχές δεν προσφέρονται για οικονομικά ανοίγματα, ενώ τα διοικητικά και νομικά εμπόδια αποτελούν τροχοπέδη για την υλοποίηση οποιουδήποτε φιλόδοξου πλάνου. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκο Τσαμπουράκη, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, περιμένει να κληθεί για συνάντηση είτε με τους «επτά», είτε με ιθύνοντες του Ερασιτέχνη. Ακόμα άλλωστε δεν του έχουν ξεκαθαρίσει αν η πρότασή του έγινε δεκτή ή όχι και σε περίπτωση που δεν βρεθεί άκρη την τρέχουσα εβδομάδα, θα ” αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Goal

Tην αλλαγή της ημερομηνίας που υπάρχει για την εκδήλωση ενδιαφέροντος περιμένει από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ η ομάδα των επτά επιχειρηματιών και πρόκειται για ένα απόλυτα λογικό αίτημα.
Στις 15 του μήνα είναι η ΓΣ και μέχρι τις 19 του μήνα έχει δοθεί διορία για τους νέους ενδιαφερομένους. Κανονικά θα πρέπει οι όποιες προτάσεις να υπάρξουν πριν από τη ΓΣ, διότι εκείνη την ημέρα θα συζητηθούν τα πάντα.

Sportday

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook