Το πακέτο προπονητή – τεχνικού διευθυντή θα δείξει τον δρόμο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στάση αναμονής, δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, τηρούν οι “7” σχετικά με το χτίσιμο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Λαμβάνοντας υπ όψιν το γεγονός ότι οι “7” είναι οι μοναδικοί που σχεδιάζουν το μέλλον του ΟΦΗ, αρκούμαστε στο να καταγράφουμε τι αναφέρει το ρεπορτάζ σχετικά με τις προθέσεις τους. Σχετικά με την δημιουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτήν την στιγμή πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν μόνο σκέψεις και τίποτα άλλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάνεται χρόνος. Άλλωστε, προχωρώντας μέσα στον Ιούνιο είναι δεδομένο ότι στα τέλη του μήνα θα πρέπει να έχουν ξεμπερδέψει με μια σειρά από ζητήματα – άκρως σημαντικά!

Ένα από αυτά είναι η εύρεση του προπονητή αλλά και του τεχνικού διευθυντή που θα τρέξουν όλα τα ζητήματα που αφορούν την δημιουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μαζί με τον προπονητή, οι “7” έχουν αποφασίσει και την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή που θα τρέχει όλα τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο σκέψεις και τίποτα άλλο. Ούτε έχουν καταθέσει προτάσεις, ούτε έχουν προχωρήσει παραπέρα.

Στόχος είναι να βρεθούν πρόσωπα που θα έχουν σχέση με την οικογένεια του ΟΦΗ, αν και στην παρούσα φάση δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση με κανένα πρόσωπο που μπορεί να αναλάβει την δουλειά του τεχνικού διευθυντή ή του προπονητή. Όπως και να έχει, αυτό το “πακέτο” θα χτίσει και την επόμενη ημέρα με ποδοσφαιρικά κριτήρια που θα έχουν ως μοναδικό στόχο το γρήγορο πέρασμα του ΟΦΗ από την Γ Εθνική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook