Παίζει… μόνη της η κίνηση των “7”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Αυτή την στιγμή και μετά και την απόσυρση της πρότασης του Νίκου Τσαμπουράκη. Σήμερα αναμένεται η διοίκηση του Ερασιτέχνη να συντομεύσει την προθεσμία κατάθεσης προτάσεων.

Σε περίπου 10 μέρες θα έχουμε την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ και τα πάντα στην Κρητική ομάδα κινούνται στους ρυθμούς της.

Η πρόταση των “7” επιχειρηματιών αυτή την στιγμή παραμένει η μοναδική που υπάρχει αφού την Τετάρτη είχαμε την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον Νίκο Τσαμπουράκη.

Σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα για την συνέχεια αλλά όσο περνάνε οι μέρες, οι “7” επιχειρηματίες, και αφού… παίζουν χωρίς αντίπαλο, συνεχίζουν την προσπάθεια για να… τρέξουν τα θέματα του ΟΦΗ όταν αναλάβουν και πάρουν το χρίσμα εκμεταλλευόμενοι αυτό το διάστημα της αναμονής ενεργώντας ουσιαστικά ως εν δυνάμει διοίκηση.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι επαφές του Αντίπα Σηφάκη στην Αθήνα για το θέμα της εκκαθάρισης, προκειμένου να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για την διαδικασία που απαιτείται να ακολουθηθεί.

Εντωμεταξύ, σήμερα συνεδριάζει ο Ερασιτέχνης και αναμένεται να αποφασίσει, μετά και το σχετικό αίτημα των “7”, την συντόμευση της προθεσμίας κατάθεσης προτάσεων από τις 19/6 πιθανότατα στις 10/6 ή το αργότερο στις 15/6. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook