“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 5 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Η «κίνηση των επτά» προσπαθεί με μεθοδικές προσπάθειες να βρει άκρη στα απίστευτα προβλήματα, που ταλαιπωρούν τον ΟΦΗ εδώ και αρκετούς μήνες. Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες θέλουν, σε πρώτη φάση, να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις αναφορικά με την εκκαθάριση της ΠΑΕ και συμφώνα με τις αρχικές ενδείξεις πορεύονται σε καλό δρόμο, ή τουλάχιστον φαίνεται ότι έχουν την πρόθεση να βγάλουν τον Όμιλο από το αδιέξοδο, βάσει της πεπατημένης και των ανάλογων εμπειριών που βίωσαν για παράδειγμα οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο παρελθόν.
Παράλληλα, οι «7» στοχεύουν στη γρήγορη και αποτελεσματική διεκπεραίωση τυπικών ζητημάτων, για να προλάβουν τις ημερομηνίες πριν εκπνεύσει ο Ιούνιος και να προχωρήσουν χωρίς την πίεση του χρόνου στον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Εν ολίγοις, επιθυμούν να περιορίσουν τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες για να ασχοληθούν απερίσπαστοι με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος,τη στελέχωση του ρόστερ, τό τεχνικό επιτελείο και τη λήψη σημαντικών αποφάσε ων. Τα παραπάνω βεβαίως δεν γίνεται να συμβούν αν πρώτα δεν πάρουν το χρίσμα από τον Ερασιτέχνη. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 15 του μηνός, όταν δηλαδή πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση.
• Αδιευκρίνιστη παραμένει η στάση του Νίκου Μαχλά για τις διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ, καθώς ακόμα δεν έ χει ανοίξει τα χαρτιά του.

Goal

Η πρόταση των 7 επιχειρηματιών παραμένει η μοναδική σοβαρή επενδυτική κίνηση εν όψει ins γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Ερασιτέχνης θα ορίσει νέα, πιο κοντινή ημερομηνία για την υποβολή άλλων προτάσεων (10 ή 15 του μήνα). Κατά τα άλλα, ο Αντίπας Σηφάκης έχει πλέον ενημερωθεί για την διαδικασία εκκαθάρισης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook