Επί τάπητος ο σχεδιασμός στην συνάντηση των “7”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται να γίνει η επόμενη συνάντηση της ομάδας των “7” θέτοντας στο τραπέζι των συζητήσεων όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ.

Μια συνάντηση που ενδεχομένως να βγάλει και… ειδήσεις, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου όπου η ομάδα των “7” θα συναντηθεί με σκοπό να βάλει σε μια σειρά όλες τις ανοικτές υποθέσεις που αφορούν την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσουν όλα τα θέματα που αφορούν την προεργασία για την μετάβαση στη νέα εποχή όπως η διαδικασία της εκκαθάρισης, οι νομικές λεπτομέρειες που χρειάζεται να συζητηθούν. Παράλληλα, αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες σκέψεις για την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αρχής γενομένης από την επιλογή του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Προτεραιότητα αποτελεί η επιλογή του προπονητή με την οποία θα ξεκινήσουν να τρέχουν όλα τα μετέπειτα ζητήματα όπως είναι οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, ο καθορισμός του αριθμού των μεταγραφών. Όσον αφορά την επιλογή του τεχνικού διευθυντή, στόχος είναι να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα αποτελεί συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook