Δανδάλης: “Ο χρόνος τρέχει και η ομάδα πρέπει να λειτουργεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Gentikoule για την 16η Ιουνίου. “Ο χρόνος τρέχει και η ομάδα πρέπει να λειτουργεί” τονίζει στην δήλωση του ο Γιάννης Δανδάλης.

Η τροποποίηση της απόφασης αυτής έγινε, όπως ανακοινώθηκε «για το συμφέρον του σωματείου και για να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση, καθώς οι εκκρεμότητες για τον ΟΦΗ είναι πολλές για την επόμενη μέρα του συλλόγου».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης μετέφερε στο Δ.Σ. τις εντυπώσεις του απο τις συναντήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ομάδα επιχειρηματιών, η οποία έχει καταθέσει επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Οπως είπε «κάποιους απο τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτήν την κίνηση, τους θεωρώ πολυτέλεια για τον ΟΦΗ. Κάποιους άλλους δεν τους γνωρίζω προσωπικά, όμως εύχομαι πραγματικά να ισχύει το ίδιο. Είναι μια σοβαρή πρόταση για τον ΟΦΗ».

Ο Γιάννης Δανδάλης ανέφερε ακόμη ότι «η πόρτα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή για όποιον ενδιαφέρεται να καταθέσει την πρόταση του, μέχρι τις 15 Ιουνίου που θα γίνει η Γενική Συνέλευση. Θα την αξιολογήσουμε και θα πάρουμε την απόφαση μας στις 16 Ιουνίου σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ, γιατί ο χρόνος τρέχει και η ομάδα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί, όπως πρέπει, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook