«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 7 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Κυριακή 7 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
GOAL:  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
 Μια μέρα μετά την ετήσια Γενική συνέλευση, oris 16 Ιουνίου, θα ληφθεί και η απόφαση σχετικά με την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης, μιλώvτας στο διοικητικό συμβούλιο οριοθέτησε το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων λέγοντας: «Η πόρτα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή, για όποιον ενδιαφέρεται να καταθέσει την πρότασή του. μέχρι τις 15 Ιουνίου, όταν θα γίνει η Γενική συνέλευση, θα την αξιολογήσουμε και θα πάρουμε την απόφασή μας στις 16 Ιουνίου σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ. γιατί ο χρόνος τρέχει και η ομάδα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί όπως πρέπει, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της  νέας αγωνιστικής περιόδου».
Από κει και πέρα. όπως ανακοινώθηκε, μετά από ενέργειες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κλείστηκε ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Kρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη. το οποίο θα γίνει στις 17 Ιουνίου, όπου και θα συζητηθούν τα σημαντικά αυτά ζητήματα.
ΦΩΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
 Οι Γιάννης Πολέμαρχάκης, Αντώνης Καράτζης, Παντελής Σαπουνάκης, Πανώλης Παπακαλιάτης, Γιάννης Τσακαλάκης, Μανώλης Μανωλιδάκης και Αντίπας Σηφάκης είναι οι άνθρωποι που οποί τελούν την περίφημη κίνηση των «7» και χθες συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου για να συζητήσουν εκτενώς τις επόμενες κινήσεις τους» με φόντο το άμεσο μέλλον του ΟΦΗ. Μαζί τους βρέθηκαν και οι Γιάννης Δανδάλης {πρόεδρος του Ερασιτέχνη), Δημήτρης Αποστολάκης. Μιχάλης Σερπετσιδάκης και Κωνσταντίνος Αρχοντακης (γενικός διευθυντής της Καράτζης ΑΕ). Στόχος του μίτινγκ ήταν να μπουν σε σεφά πολύ σοβαρά ζητήματα, οι εργασίες που πρέπει να γίνουν σε ΒΑΚ και «Γεντί Κουλέ» αλλά και οι μέχρι τώρα συζητήσεις για την εκκαθάριση της ΠΑΕ.
Παράλληλα, όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου ο Ερασιτέχνης, ενόψει της γενικής συνέλευσης, που θα γίνει στις 15 Ιουνίου αποφασίστηκε στο ΔΣ να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να μη χαθεί άλλος χρόνος για την οργάνωση της ομάδας. Έτσι Λοιπόν στις 16 Ιουνίου (και όχι στις 19 που είχε ανακοινώσει αρχικά) θα αποφασίσει πού θα αναθέσει τα ηνία της ομάδας. Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση μάλιστα, «η τροποποίηση της απόφασης αυτής έγινε για το συμφέρον του σωματείου και για να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση, καθώς οι εκκρεμότητες για τον ΟΦΗ είναι πολλές για την επόμενη μέρα του συλλόγου».
Επιπλέον, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης, μετέφερε στο ΔΣ τις εντυπώσεις του από τις συναντήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ομάδα επιχείρηματιών, η οποία έχει καταθέσει επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον ΟΦΗ. Όπως είπε: «Κάποιους από  τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτήν την κίνηση τους Θεωρώ πολυτέλεια για τον ΟΦΗ. Κάποιους άλλους δεν τους γνωρίζω προσωπικά, όμως εύχομαι πραγματικά να ισχύει το ίδιο» Είναί μια σοβαρή πρόταση για τον ΟΦΗ». Επίσης ανέφερε: ««Η πόρτα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή, για όποιον ενδιαφέρεται να καταθέσει την πρότασή του. μέχρι τις 15 Ιουνίου, όταν θα γίνει η Γενική συνέλευση, θα την αξιολογήσουμε και θα πάρουμε την απόφασή μας στις 16 Ιουνίου σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ. γιατί ο χρόνος τρέχει και η ομάδα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί όπως πρέπει, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της  νέας αγωνιστικής περιόδου».».  Ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, στις 17 Ιουνίου, «έκλεισαν» οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη για να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα του γηπέδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook