Θέλουν να «τρέξουν» άμεσα το πλάνο τους…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σε λίγες μέρες τελειώνει όλη αυτή η μακρά περίοδος για τον ΟΦΗ, που τα εξώ- αγωνιστικά ήταν σε πρώτο πλάνο και επιτέλους θα υπάρξει δράση και θα μιλάμε για αγωνιστικά θέματα που τους τελευταίες μήνες το είχαμε… ξεχάσει.

Εδώ και τόσο καιρό ο κόσμος του ΟΦΗ έχει… «βομβαρδιστεί» με θέματα εξώ – αγωνιστικής φύσεως. Ναι μεν, είναι μείζονος σημασίας τα διοικητικά και από κει θα πουν οι βάσεις, ωστόσο θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να ασχολείται και πάλι με τα αγωνιστικά ζητήματα (προπονητής, παίκτες, μεταγραφές, προετοιμασία, φιλικά, ματς). Και αυτό θα επιδιώξει αμέσως να κάνει μόλις αναλάβει η νέα διοίκηση. Επιθυμία των “7” επιχειρηματιών, που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, την μοναδική έως τώρα, είναι να.. τρέξουν άμεσα το πλάνο τους.

Σιγά σιγά αρχίζει και πάλι να μπαίνει στο αγωνιστικό… κλίμα και ο κόσμος της Κρητικής ομάδας να αφήνει στην άκρη όλα αυτά που τον ταλαιπώρησαν, τον στενοχώρησαν και τον προβλημάτισαν τον τελευταίο καιρό.

Σε λίγες μέρες τελειώνει όλη αυτή η μακρά περίοδος… εσωστρέφειας για τον ΟΦΗ, που τα εκτός δράσης θέματα ήταν σε πρώτο πλάνο, και επιτέλους θα αρχίσει να… κινείται και πάλι το τόπι και να ξανά υπάρχει ζωή στον πλανήτη… ΟΦΗ. 

Γιατί η αλήθεια είναι οτι τα αγωνιστικά θέματα τους τελευταίες μήνες τα είχαμε… ξεχάσει. Η περιόδος αυτή είναι μεταβατική αλλά και κρίσιμη γι΄αυτό λίγες μέρες ακόμα υπομονή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook