“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 9 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Σύννεφα συγκεντρώνονται σταδιακά πάνω από το «Γεντί Κουλέ» καθώς ο χρόνος περνά και ορισμένα πολύ σημαντικά ζητήματα που «καίνε» τον ΟΦΗ δεν έχουν λυθεί ακόμα. Μια εβδομάδα πριν από την πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση (15/6) ορισμένα θέματα που δεν προσφέρονται για… αρχειοθέτηση και καθυστέρηση, «ζορίζουν» τους υποψήφιους επενδυτές και φήμες μάλιστα εμφανίζουν κάποιους εξ αυτών στα όρια της παραίτησης από τον «διοικητικό πλειστηριασμό», ο οποίος αναγκαστικά αναπτύχθηκε τους τελευταίους μήνες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Εδώ και μερικά 24ωρα εκφράζονται ανοιχτά πλέον οι φόβοι ότι δεν θα συγκεντρωθεί στη ΓΣ το απαιτούμενο 68% των μετόχων και ως εκ τούτου η διαδικασία θα καθυστερήσει για περίπου 20-25 μέρες. Κάτι τέτοιο μόνο ως εφιαλτικό σενάριο μπορεί να χαρακτηριστεί για την κίνηση των «7», αφού όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα κωλυσιεργήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν και κατά συνέπεια η υλοποίηση του. Οι εν λόγω επιχειρηματίες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, όμως η πραγματικότητα επιβάλλει να το έχουν στα υπόψη τους… Επιπλέον θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη αναφορικά με το άτυπο τελεσίγραφο που «απεστάλη» στον Ερασιτέχνη, για την τελευταία μέρα υποβολής προτάσεων, ωστόσο πληροφορίες επικαλούνται έντονες αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές. Πάντως σήμερα ή αύριο δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή ή επίσημη τοποθέτηση. Την ίδια ώρα παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του Νίκου Μαχλά και ουδείς είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν θα ασχοληθεί με την επόμενη μέρα των «μελανόλευκων». Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι συζητήθηκε χθες στα ποδοσφαιρικά στέκια του Ηρακλείου ότι επενδυτής, αγνώστων στοιχείων, ετοιμάζει εγγυητική επιταγή ύψους 500.000 ευρώ για να μπει δυνατά στο «παιχνίδι»…

Goal

Mπορεί να απουσιάζει από το προσκήνιο του ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Σύμψωνα με πληροφορίες από το Ηράκλειο, ο πρώην πρόεδροε της ΠΑΕ εντός των ημερών αναμένεται να καταθέσει τη δική του πρόταση για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, έχοντα στο πλευρό του ισχυρό οικονομικό παράγοντα. Πάντως την ίδια ώρα η ομάδα των «7 επιχειρηματιών» καταστρώνει τα δικά της πλάνα και μάλιστα έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με υποψήφιους προπονητές.

Sportday

Τα πρώτα ονόματα προπονητών έπεσαν στο τραπέζι των «7» που θέλουν ν’ αναλάβουν τον ΟΦΗ.
Επαφή, πάντως, δεν έχει γίνει με κανέναν, αφού πρέπει πρώτα να πάρουν τη διοίκηση και κατόπιν να κατασταλάξουν στον «εκλεκτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook