“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη10 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Η ομάδα των 7 επιχειρηματιών που φιλοδοξεί να ηγηθεί του ΟΦΗ στην επόμενη μέρα αυξήθηκε κατά ένα μέλος και συγκεκριμένα με ακόμα έναν δυνατό οικονομικό παράγοντα, τον Γιάννη Φασουλά (ΚΡΙΒΕΚ, Βιομηχανία Επεξεργασία Κρέατα, Αλιευμάτων και Λαχανικών). Βεβαία», η… παρέα του Αντίπα Σηψάκη και του Μανώλη Παπακαλιάτη, που προορίζεται για πρόεδρος, έχει πλέον αντίπαλον δέος. Ο Μιχάλης Λελεδάκης (Leledakis Fashion Club Ρούχα Ενδύματα) βγήκε στο προσκήνιο, καθώς κατέθεσε πρόταση εγγράφως (επένδυση μισού εκατομμυρίου) και ξεκαθάρισε ότι εκπροσωπεί και άλλους Κρητικούς επιχειρηματίες με έδρα την Αθήνα και ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Νίκο Μαχλά (επίσης διαρρέει ότι θα κάνει πρόταση). Ο Λελεδάκης ήταν μέλος του ΔΣ και επί Μαχλά και επί Πουλινάκη. Να αναφέρουμε ότι οι προτάσεις ενδιαφερομένων θα γίνουν ως τις 14 του μήνα και στις 15 θα διεξαχθεί η Γ.Σ. Την εκκαθάριση θα αναλάβουν οι Ανδρέας Μανουσάκης και Γιάννης Φασομυτάκης.

ΦΩΣ

Οι πληροφορίες της Δευτέρας εντέλει επιβεβαιώθηκαν και έτσι χθες ο Μιχάλης Λε λεδάκης, πρώην μέλος του ΔΙ της ΠΑΕ ΟΦΗ, συναντήθηκε με τον Γιάννη Δανδάλη, του παρουσίασε το πλάνο του για το αύριο των «μελανόλευκων» και οι φήμες κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 500,000 ευρώ. Επί του θέματος μάλιστα τοποθετήθηκε επισήμως ο Ερασιτέχνης με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λελεδάκης κατέθεσε Την Τρίτη (9/6) το μεσημέρι πρόταση ενδιαφέροντος για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Προηγήθηκε Τηλεφωνική επικοινωνία του επιχειρηματία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος και του ζήτησε να καταθέσει εγγράφως την πρότασή του στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως και έγινε». Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάίίης, δήλωσε: «Πράγματι ο κύριος Μιχάλης Λελεδάκης επικοινώνησε μαζί μου και μου α νέφερε το ενδιαφέρον του για τον ΟΦΗ. Του ζήτησα να καταθέ^ σει εγγράφως την πρότασή του προκειμένου να αξιολογηθεί από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. “Οπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, η πόρτα του ΟΦΗ είναι ανοιχτή σε κάβε ενδιαφερόμενο. Πς Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε με γνώμονα το συμφέρον του σωματείου». Σε ό,τι έχει να κάνει με την κίνηση των «7», χθες συναντήθηκαν οι Δημήτρης Αποστολάκης και Μιχάλης Σερπετσιδάκης με τον Αντίπα Σηφάκη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Μανουσάκη, και τον Γιάννη Δανδάλη. Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής και λέγεται μάλιστα ότι βρέθηκε η χρυσή τομή για την κατάθεση προτάσεων. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να εκπνεύσει η σχετική προθεσμία το βράδυ της Κυριακής 14/6 και τη Δευτέρα 15/6 να δοθεί το… χρίσμα! Επιπλέον, έγινε κουβέντα μέσω τηλεφώνου με τους Χάρη Γρηγορίου και Μανώλη Φωτάκη, ενώ, όπως όλα δείχνουν, οι Ανδρέας Μανουσάκης και Γιάννης Φασομυτάκης θα αναλάβουν χρέη εκκαθαριστών. Παράλληλα, ο Αντι’πας Σηφάκης φέρεται να πρότεινε τον Μανώλη Παπακαλιάτη για τη θέση του νέου προέδρου και η απάντησή του αναμένεται μέχρι σήμερα το βράδυ. Την ίδια ώρα οι Νίκος Νιόπλιας και Νίκος Αναστόπουλος «παίζουν» πολύ δυνατά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όμως προς το παρόν είναι νωρίς για να δρομολογηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο τελευταίος που απομένει να ανοίξει τα χαρτιά του είναι ο Νίκος Μοχλός, ο οποίος τα κρατάει κλειστά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκέφτεται, είναι 5050 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση… • Ο Γιάννης Φασουλάς είπε το «ναι» και προστέθηκε στην «κίνηση των επτά», που από αργά χθες το βράδυ έγινε ουσιαστικά… «κίνηση των οχτώ»!

Sportday

Εσκασε» και δεύτερη πρόταση, μετά τη γνωστή της κίνησης των «7» για την ανάληψη της διοίκησης του ΟΦΗ. Αυτή τη φορά από τον Μιχάλη Λελεδάκη. Ο ενδιαφερόμενος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη. για να του μεταφέρει την πρόθεση του λέγοντάς ότι έχει από πίσω κι άλλους επιχειρηματίες (δεν αποκάλυψε ονόματα), καθώς κι ένα ποσό 500.000 ευρώ άμεσα καταβλητό. Ο Δανδάλης τού είπε να καταθέσει εγγράφως την πρόταση, όπερ και εγένετο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολλών, πίσω από την πρόταση βρίσκεται ο Νίκος Μαχλάς. με κάποιους δικούς του. Ομως. όπως λέει η συγκεκριμένη αφήγηση, επειδή ο Μαχλάς είναι «κόκκινο πανί» γι’ αρκετούς στον ΟΦΗ φιλάθλους και παράγοντες, έβαλε μπροστά τον Λελεδάκη. με τον οποίο συνεργάστηκαν στην τελευταία διοίκηση της ΠΑΕ. Οπως και να έχει. η κίνηση Λελεδάκη προσδίδει νέο ενδιαφέρον εφοσον 0 OΦΗ περάσει στα χέρια των ‘7‘. Επικρατέστερος πα την προεδρια, σύμφωνα με όσα έχουν συζητήσει μεταξύ τους φέρεται να είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης στις διοικητικές ζυμώσεις και ποιος ξέρει αν μέχρι τις 15 τρέχοντος, ημερομηνία σύγκλησης της γενικής συνέλευσης, βρεθούν κι άλλοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ηρακλειώτικη ομάδα. Πάντως, οι «7» εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα. Αφενός λόγω του κύρους που διαθέτουν στην κοινωνία του Ηρακλείου κι αφετέρου διότι εξαρχής εμφανίστηκαν επώνυμα και με ξεκάθαρες διαθέσεις. Ο Γιάννης Δανδάλης. βέβαια, τόνισε χθες ότι «όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, η πόρτα του ΟΦΗ είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε με γνώμονα το συμφέρον του σωματείου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook