Αντί ΟΦΗ, ο Ονουάτσι προτίμησε Κύπρο λόγω… συζύγου και ευρώ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πήγε να κάνει το μπαμ με την απόκτηση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι όμως ενώ οι δύο πλευρές τα είχαν βρει, την συμφωνία “μπλόκαρε” η σύζυγος του Νιγηριανού. Διαβάστε τι έδινε ο ΟΦΗ και  το παρασκήνιο μιας παραλίγο μεταγραφικής έκπληξης για την ομάδα.

Ο Ονουάτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο “νησί της Αφροδίτης” και την ΑΕ Λεμεσσού όμως μέχρι χθες το πρωί, βρισκόταν πιο κοντά από ποτέ στον ΟΦΗ έχοντας ήδη συμφωνήσει προφορικά για να έρθει στο Ηράκλειο. Το… “ψηστήρι” προς το Νιγηριανό επιθετικό είχε αναλάβει προσωπικά ο Νίκος Αναστόπουλος που τον γνώριζε από την κοινή θητεία τους στον Ιωνικό ενώ η διοίκηση του ΟΦΗ είχε φροντίσει να τον ικανοποιήσει οικονομικά δίνοντας του μπόνους τόσο για έξοδο στην Ευρώπη όσο και για κάθε γκολ που θα πετύχαινε!

Και ενώ ο Ονουάτσι είπε το “ναι”, την μεταγραφή του μπλόκαρε η γυναίκα του αφού δεν δέχτηκε την πρόταση του ΟΦΗ πιέζοντας τον σύζυγο της να αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕ Λεμεσσού μετακομίζοντας στην Κύπρο. Μάλιστα, το παραπάνω στόρι επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του Νιγηριανού επιθετικού, ο πρώην παλαίμαχος μέσος της Νιγηρίας Τζέι Τζέι Οκότσα με τον οποίο επικοινώνησε το Gentikoule. Όταν ο Οκότσα ρωτήθηκε για την “σφήνα” του ΟΦΗ, απέφυγε να απαντήσει ενώ στην συνέχεια όταν τον ρωτήσαμε για την μετακίνηση του στην Κύπρο, ο μάνατζερ του Νιγηριανού επιθετικού αρνήθηκε ότι είχε οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕ Λεμεσσού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook