“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 23 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Αύριο θα κατέβει τελικά στο Ηράκλειο ο Μάκης Χάβος για να τελειώσει τις επαφές με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας. Ας όψεται ένα μπλέξιμο με τα αεροπορικά εισιτήρια, ειδάλλως θα ήταν από το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο. Παρότι αρκετοί είναι οι φίλοι του (συνάδελφοι προπονητές και πρώην παίκτες του) που προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη λέγοντας πως το να αναλάβει μια ομάδα Γ εθνικής αποτελεί ρίσκο για την καριέρα του -ειδικά μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε στο Αγρίνιο-, ο ίδιος φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα να είναι αυτός που θα συνδέσει το όνομά του με τη νέα προσπάθεια των Κρητικών. Από τη στιγμή μάλιστα που οι «9» δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν και οικονομικά είναι φερέγγυοι, τα πράγματα μοιάζουν πιο εύκολα. Είναι χαρακτηριστικό πως φέρονται διατεθειμένοι από την αρχή να του προσφέρουν όλες τις εγγυήσεις που ζητά για να αναλάβει!

ΦΩΣ

Το σίριαλ του καλοκαιριού που εξελίσσεται στο Ηράκλειο με τον νέο προπονητή του ΟΦΗ φαίνεται ότι θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια μέχρι το οριστικό φινάλε. Το θέμα είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό,τι είχαν αφήσει να εννοηθεί παράγοντες του συλλόγου που διαχειρίζονται την υπόθεση της στελέχωσης της τεχνικής ηγεσίας και εν γένει του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προς επιβεβαίωση των παραπάνω έρχεται η ξαφνική και εκτός προγράμματος συνάντηση που είχαν χθες με τον Μουράτ Σεροπιάν οι επιτελείς των «μαυρόασπρων», αφού χωρίς να έχει ακουστεί το όνομά τους στους υποψήφιους για να αναλάβουν τα ηνία, πέρασε από ακρόαση και μπήκε αυτοδίκαια στη λίστα αυτών που μπορεί υπό προϋποθέσεις να αναλάβουν τα ηνία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όσο για το μέχρι και χθες ακλόνητο φαβορί, τον Μάκη Χάβο; Το ραντεβού των δύο πλευρών προγραμματίστηκε για αύριο στο Ηράκλειο, όπου θα έχουν εκ του σύνεγγυς συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για να διαπιστωθεί αν πράγματι βρίσκονται πολύ κοντά στο να πέσουν οι υπογραφές ή ο ίδιος διατηρεί ενδοιασμούς για να αναλάβει μια ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μέσα σε όλα αυτά, χθες το βράδυ έφτασε στο Ηράκλειο και ο Νίκος Αναστόπουλος, το όνομα του οποίου παραμένει σταθερά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών, δίχως και αυτός να έχει ξεκαθαρίσει με τη σειρά του αν προτίθεται να εμπλακεί σε μια περιπέτεια σε Στο ΗράκΗειο και ο Αναστόπουλος · Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση για τον νέο προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου τόσο χαμηλή κατηγορία. Και μόνο πάντως που επιστρέφει στο νησί, δείχνει πως δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του και αναμένονται και από αυτό το μέτωπο σημαντικές εξελίξεις. Τέλος, στα ονόματα που βρίσκονται στα υπ’ όψιν είναι και αυτό του Άκη Μάντζιου με τον οποίο φέρεται να υπήρξε χθες επικοινωνία, αλλά και με αυτόν δεν αναμένονται άμεσα εξελίξεις, αφού πρώτα περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Λεβαδειακό και την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει. Αν μη τι άλλο η υπόθεση εξακολουθεί να είναι μπερδεμένη στο ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται πια προς το τέλος της εβδομάδας, αφού ολοκληρωθούν οι επαφές με τους προαναφερθέντες προπονητές. Και στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με βασικούς παίκτες προκύπτει εμπλοκή, αν κρίνει κάποιος από τις επαφές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Σε ό,τι αφορά τον Μονιάκη, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό που θα χρειαστεί προσπάθεια για να καλυφθεί. Ακόμα μεγαλύτερη απόσταση είναι αυτή που υφίσταται με τον Περογαμβράκη, ο οποίος έχει επιπλέον στα χέρια του προτάσεις από ενδιαφερόμενους και θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ακόμα και οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες, Φαζός, Δαμιανάκης και Μπολάκης, δεν φαίνονται ζεστοί να κλείσουν άμεσα τα νέα τους συμβόλαια, αφού μάλλον δεν επήλθε συμφωνία σε σχέση με τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Sportday

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να πλημμύρισε το Ηράκλειο από τη… διαρροή ότι ο Μάκης Χάβος είναι ο επικρατέστερος για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και, μάλιστα, κατεβαίνει στην Κρήτη για τις τελικές συζητήσεις, με τη διοίκηση έμπλεη αισιοδοξίας ότι ο 46χρονος προπονητής θ’ αναλάβει την ομάδα, όμως η αλήθεια είναι λίγο πιο σκληρή. Συγκεκριμένα, το μόνο που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι μια διερευνητική επαφή από τηλεφώνου. Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες, αρκέστηκαν σε μία γενική κουβέντα για τον νέο ΟΦΗ και δεν έκλεισαν κανένα ραντεβού στο Ηράκλειο. σκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και ούτε σκοπεύει να ταξιδέψει στην Κρήτη εάν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό. Ναι μεν δεν ξέκοψε τίποτα, στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε. εν τούτοις οι εκτιμήσεις από το περιβάλλον είναι ότι δύσκολα θ’ αποδεχθεί πρόταση από τον ΟΦΗ. εφόσον του κατατεθεί κάτι συγκεκριμένο. Η προτεραιότητα του είναι η Σούπερ Λίγκα και ο μοναδικός λόγος που δεν ήταν κάθετα αρνητικός από την αρχή με τους «μελανόλευκους». έχει να κάνει με το «βαρύ» όνομα του συλλόγου, αλλά και με τον σεβασμό προς την καινούργια διοίκηση, η οποία απαρτίζεται από γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού. Με αυτά τα δεδομένα φαίνεται ότι δικαιώνονται όσοι επέμεναν μέσα στον ορυμαγδό των ρεπορτάζ περί επικείμενου «γάμου» Χάβου-ΟΦΗ ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα Νίκου Αναστόπουλου. Πάντως, όσο το ζήτημα του προπονητή παραμένει ανοιχτό, τόσο προκύπτουν ονόματα και «σενάρια» υποψηφιοτήτων, από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο έως τον… Μουράτ Σεροπιάν. Από τη διοίκηση, βέβαια, έβγαινε ότι μέχρι αύριο θα έχει κλείσει προπονητή, όμως αν ισχύει αυτό.
τότε σίγουρα θα πρέπει ν’ αποκλειστεί το όνομα του Μάκη Χάβου. πιθανόν και του Νίκου Ανασιόπουλου. Δεν είναι περιπτώσεις, ειδικά η πρώτη, που τελειώνουν με μία συζήτηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook