“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 24 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Η άφιξη του Μάκη Χάβου σήμερα στο Ηράκλειο αναμένεται να δρομολογήσει ουσιαστικές εξελί| ‘ξεις σε σχέση με τη στελέχωση της τεχνικής ηγε| σιας του ΟΦΗ. Ο 46χρονος προπονητής, με τον | οποίο έχει ήδη γίνει σειρά επαφών, θα συζητήϊ σει εκ του σύνεγγυς με τους επιτελείς των Κρητι| κών για να διαπιστωθεί αν είναι πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία τους, ακόμα και αν οι «μαυρόασπροι» συμμετάσχουν -όπως όλα δείχνουν- στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ανάλογη συζήτηση έγινε εξάλλου και με τον Νίκο Αναοτόπουλο, που μετέβη μόλις για μία ημέρα στο νησί, τα είπε από κοντά με τους παράγοντες του ΟΦΗ σε ραντεβού που έγινε στον Άγιο Νικόλαο και ακολούθως επέστρεψε στην Αθήνα. Ο «μουοτάκιας» φέρεται να τόνισε στη σχετική συνάντηση ότι από τη στιγμή που θα αναλάβει εκ νέου τα ηνία του συλλόγου ακόμα και στη Γ’ Εθνική, σε δύο χρόνια ο ΟΦΗ θα βρίσκεται ξανά στη μεγάλη κατηγορία, όπου είναι και η φυσική τοϋ θέση. Υπενθυμίζουμε ότι τον χορό των… ακροάσεων είχε ανοίξει αιφνιδίως ο Μουράτ Σεροπιάν τη Δευτέρα, όπως αποκάλυψε σε χθεσινό ρεπορτάζ το «ΦΩΣ», ενώ οταντ μπάι εξακολουθεί να βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος που με τη σειρά του περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Λιβαδειά.

Goal

O Mάκης Χάβος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον ΟΦΗ της επόμενης ημέρας και σε βάθος τριετίας. Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού θα βρεθεί σήμερα στο Ηράκλειο για εκ του σύνεγγεις συζητήσεις με τους διοικούντες, αλλά και για αυτοψία των προπονητικών εγκαταστάσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook