Προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την μαζική παραίτηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος για την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ. “Η εταιρία δεν έχει διαλυθεί ακόμα και είναι ακέφαλη. Πως θα γίνουν οι διαδικασίες για την εκκαθάριση” ήταν τα σχόλια τους.

Όπως γράψαμε το βράδυ της Τρίτης, το Δ.Σ. της ΠΑΕ παραιτήθηκε σύσσωμο έχοντας ως “τυπική διαδικασία” τον ορισμό του από την Γενική Συνέλευση του Μαΐου. Μόνο που όπως πληροφορηθήκαμε, το Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι εκείνο που πρέπει να προχωρήσει στην μη δήλωση συμμετοχής του ΟΦΗ στην Football League – κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

“Η εταιρία δεν έχει διαλυθεί ακόμα και είναι ακέφαλη. Πως θα γίνουν οι διαδικασίες για την εκκαθάριση” ήταν το σχόλιο των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος σχετικά με την χθεσινή παραίτηση. “Αν δεν γίνουν έγκαιρα αυτές οι ενέργειες, που δεν μπορούν να γίνουν ούτε από εμάς, ούτε από τον Ερασιτέχνη” τόνιζαν στις συζητήσεις τους εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι το πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ δίχως να τους ενημερώσει κανένα στέλεχος της μέχρι πρότινος διοίκησης της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook