“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 25 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Την οριστική απάντηση του Μάκη Χάβου περιμένουν σήμερα στον ΟΦΗ. Ο 45χρονος τεχνικός βρέθηκε χθες στο Ηράκλειο, ξεναγήθηκε στο ΒΑΚ μαζί με τον γιο του Σίμο, και ζήτησε μια μικρή διορία μέχρι σήμερα το απόγευμα για να απαντήσει στην ελκυστική πρόταση των Κρητικών. Ο Χάβος άκουσε τους 9» να του λένε ναι και θα του παραδώσουν εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματα και τη δέσμευσή τους για ισχυρό ράστερ που θα πρωταγωνιστήσει.

Sportday

Η οικονομική προσφορά του Αντίπα Σηφάκη προς τον έμπειρο προπονητή είναι άκρως δελεαστική και. αναντίρρητα, υπερβατική για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία θ’ αγωνίζεται η ομάδα του Ηρακλείου Συγκεκριμένα, περιέχει: ετήσια αποζημίωση για τπ σεζόν της Γ’ Εθνικής ύψους 50.000 ευρώ συν 20.000 ως πριμ σε περίπτωση ανόδου. Για τη Football League η πρόβλεψη είναι 100 000 ευρώ. συμπεριλαμβανομένου και του πριμ ανόδου. Τέλος, για τον τρίτο χρόνο στον ΟΦΗ κι εφόσον η ομάδα θα βρίσκεται στη Super League, η πρόταση είναι 150.000 ευρώ και συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το ποσό και το πριμ παραμονής η Δευτέρα από το περιβάλλον του Μάκη Χάβου έβγαινε και. μάλιστα, κατηγορηματικά, ότι στην τηλεφωνική του επαφή με τον ΟΦΗ δεν είχε κλειστεί ραντεβού για να κατέβει στο Ηράκλειο για εκ του σύνεγγυς συνομιλίες. Προφανώς, την επομένη και μετά τη συνάντηση των διοικούντων με τον Νίκο Αναστόπουλο. ειδοποιήθηκε ο θεσσαλονικιός τεχνικός ότι τον περιμένουν στην Κρήτη κι έτσι χθες ο Μάκης Χάβος πήγε στο Ηράκλειο. Εκεί. τον περίμεναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. τον ξενάγησαν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, για να δει τις έγκαταστάσεις και κατόπιν μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του προέδρου των «μελανόλευκων». Αντίπα Σηφάκη. για να συζητήσουν για την «ταμπακιέρα». Η συζήτηση διήρκεσε κάμποσες ώρες και όπως ειπώθηκε αργότερα, διεξήχθη σε καλό κλίμα. Ο Σηφάκης και οι συνεργάτες του τού ανέπτυξαν το πλάνο τους για τον νέο ΟΦΗ. από τη μεριά του ο 46χρονος προπονητής εξέθεσε τις δικές του απόψεις και ουσιαστική διαφωνία δεν προέκυψε.

ΦΩΣ

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συζήτηση που έγινε χθες στο Ηράκλειο ανάμεσα στα στελέχη του ΟΦΗ και τον Μάκη Χάβο. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ξενάγησαν τον έμπειρο κόουτς στο ΒΑΚ ενώ παράλληλα μίλησαν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των Κρητικών για την επόμενη περίοδο.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της επιτροπής Αντίπας Σηφάκης, μιλώντας χθες το βράδυ στο «ΦΩΣ» ανέφερε σχετικά: «Έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συζήτηση με τον κ. Χάβο. Ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα και του κάναμε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση για τα δεδομένα της εποχής. Επιφυλάχθηκε να απαντήσει εντός 24 ωρών. Εκτιμώ πως θα είναι έκπληξη αν απαντήσει αρνητικά». Πληροφορίες θέλουν τους Κρητικούς να προσφέρουν στον Χάβο τριετές κλειστό συμβόλαιο με δέκα χιλιάδες ευρώ τον μήνα αμοιβή. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο αν αυτά τα χρήματα αφορούν την αμοιβή του ίδιου ή και των συνεργατών του. Σε περίπτωση πάντως που απαντήσει αρνητικά, υπάρχουν οι εναλλακτικές επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου και του Μουράτ Σεροπιάν. Χθες, εξάλλου, έγιναν επαφές και με παίκτες που οι Κρητικοί θέλουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους. Συναντήσεις έγιναν με τους Αγριμάκη και Ροβίθη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι προτάσεις της διοίκησης δεν τους άφησαν ικανοποιημένους και έπεται νέος κύκλος συζητήσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook