Ο πόλεμος στην Συρία βάζει stop σε ΟΦΗ και Ντιόπ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι συνθήκες πολέμου που επικρατούν στην Συρία έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Μακέτε Ντιόπ αφού δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος στην χώρα της Μέσης Ανατολής!

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός “αρέσει” στο Νίκο Αναστόπουλο που έχει διακρίνει πολλά θετικά στοιχεία από την μέχρι τώρα παρουσία του στις προπονήσεις της Κρητικής ομάδας. Ο προπονητής του ΟΦΗ είναι έτοιμος να ανάψει το “πράσινο φως” προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές ωστόσο εδώ προκύπτει ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν είναι άλλο από την κατάσταση που επιρκατεί στην Συρία.

Συγκεκριμένα, ο Ντιόπ αγωνιζόταν στην Αλ Καραμάχ και με την οποία δεσμευόταν με συμβόλαιο ωστόσο πλέον έμεινε ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, επειδή στην Συρία είναι σε εξέλιξη ο πόλεμος, δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος στην Π.Ο. της χώρας που να μπορεί να δώσει ακριβείς εξηγήσεις για το πως θα διεκπεραιωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Κατά συνέπεια, μπορεί ο Αναστόπουλος και ο ΟΦΗ να θέλουν τον Μακέτε Ντιόπ ωστόσο το γεγονός ότι την ίδια ώρα δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί δώσει κάποια εξήγηση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει στάσιμη η υπόθεση.

Ο εκπρόσωπος του Ντιόπ καθησυχάζει τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι δεν πρόκειται να παρουσιαστεί κανένα εμπόδιο για την μετακίνηση του στην ομάδα όμως παράλληλα την ίδια ώρα δεν υπάρχουν σαφείς εξηγήσεις για το πως το δελτίο του παίκτη μπορεί να φύγει από την Συρία και να έρθει στην Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook