Συνεχίζεται η… “κολοκυθιά” με τον Χάβο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις, ο Μάκης Χάβος συζητώντας με τους ανθρώπους του ΟΦΗ εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στο Ηράκλειο αλλά παράλληλα ζήτησε να ανταλλάξουν γραπτώς, μετά από συμβουλή του δικηγόρου του, τις προτάσεις και τους όρους συνεργασίας.

Για την Παρασκευή μετατίθεται η οριστική απάντηση του Μάκη Χάβου στην πρόταση που του έχει γίνει. Ο Μακεδόνας τεχνικός αναχωρώντας από το Ηράκλειο για την Αθήνα όπου διαμένει μόνιμα, συζήτησε την πρόταση του ΟΦΗ με την οικογένεια του και το απόγευμα της Πέμπτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντίπα Σηφάκη όπου του ζήτησε λίγες ώρες παράταση προκειμένου να συναντηθεί με τον δικηγόρο του. Πράγματι, ο Χάβος συναντήθηκε με τον δικηγόρο Μηνά Λυσσάνδρου όπου συζήτησαν για αρκετές ώρες, κυρίως γύρω από τον τρόπο που θα υπάρξει διασφάλιση των χρημάτων του.

Παράλληλα, έπειτα από συμβουλή του δικηγόρου του, ο Μάκης Χάβος ζήτησε να απαντήσει την Παρασκευή προκειμένου να παρθεί η οριστική απόφαση από την Γ.Σ. της ΕΠΟ για το καθεστώς της ηθελημένης πτώσης στην Γ Εθνική.

Μέσω των δικηγόρων των δύο πλευρών, ΟΦΗ και Χάβου, θα ανταλλαχθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις της πρότασης και κατά συνέπεια η αγωνία παρατείνεται για την Παρασκευή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook