“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 26 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Την ώρα που όλη η χώρα ζούσε χθες με την αγωνία της επίτευξης της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους θεσμούς στις Βρυξέλλες στο Ηράκλειο οι απανταχού Ομιλίτες περίμεναν μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών για να μάθουν αν θα επικυρωθεί η συμφωνία με τον Μάκη Χάβο! Και οι δυο περιπτώσεις πήραν παράταση, έστω κι αν στην υπόθεση του ΟΦΗ τα πράγματα είναι πιο απλά και αναμένεται να τελειώσουν από ώρα σε ώρα -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- με θετικό τρόπο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Οι εγγυήσεις που θα καλύπτουν το πλουσιοπάροχο τριετές κλειστό συμβόλαιο (330.000 ευρώ) είναι η μοναδική εκκρεμότητα που αυτήν τη στιγμή χωρίζει το οριστικό deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. 0 45χρονος τεχνικός επιθυμεί διασφάλιση των χρημάτων του μέσω ρήτρας στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, εξισσοροπώντας έτσι το ρίσκο που παίρνει ο Χάβος με την κάθοδό του στη Γ Εθνική. Στον ΟΦΗ δεν προέβαλλαν κάποια αντίρρηση και έδειξαν διατεθειμένοι να περιμένουν τον Χάβο, να καλυφθεί νομικά πάνω σε αυτήν την υπόθεση. Από τη στιγμή που αυτό θα γίνει, ίσως και σήμερα ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία. Ο άμεσος συνεργός του Χάβου θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του στον Παναιτωλικό, Πάρης Ζουμπούλης ενώ για γυμναστής προορίζεται ο Νίκος Κουνδουράκης ο οποίος είχε διατελέσει στο ίδιο πόστο και παλαιότερα θητεύοντας και στον Εργοτέλη. Στο τιμ του Χάβου θα ενταχθεί και ο γιος του Ζήσης ο οποίος θα έχει τον ρόλο του σκάουτερ και του αναλυτή αγώνων.

ΦΩΣ

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις που έλαβαν χώρα χθες στο Ηράκλειο ανάμεσα στους επιτελείς του ΟΦΗ και τον Μάκη Χάβο, παρουσία του δικηγόρου του, λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο πλευρές διέκοψαν για να δώσουν συνέχεια σήμερα. Ενδεχομένως και λόγω… κούρασης τόσο οι διοικούντες όσο και ο έμπειρος κόουτς αναγκάστηκαν να σταματήσουν, έστω και αν αμφότεροι αφήνουν να εννοηθεί πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί σήμερα, οπότε θα τεθούν επί τάπητος όλες οι εναπομείνασες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με στοιχεία του υπό συζήτηση συμβολαίου. Από την πλευρά της διοίκησης περισσότερο εκπορεύονται θετικά μηνύματα, ενώ ενδεχομένως η παράταση των συζητήσεων να έχει να κάνει σήμερα και με το καθοριστικό συμβούλιο στην ΕΠΟ όπου θα παρθούν αποφάσεις που θα επηρεάσουν και την επόμενη ημέρα στις τάξεις του ΟΦΗ αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα και την κατηγορία που θα αγωνιστεί. Σε κάθε περίπτωση θεωρείται δεδομένο ότι σήμερα θα δοθεί τέλος στο σίριαλ της πρόσληψης του Μάκη Χάβου από την ομάδα του Ηρακλείου. Το αν θα πρόκειται για χάπι εντ, όπως ακούγεται, μένει να διαπιστωθεί στην πράξη.

Sportday

Παρά την αισιοδοξία που είχε προκαλέσει στα νέα αφεντικά του ΟΦΗ η κάθοδος του Μάκη Χάβου στο Ηράκλειο και την καλή (για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής) πρόταση των 70.000 ευρώ ετησίως, το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων δεν ήταν το προσδοκώμενο. Λίγο μετά τις 21:30 χθες το βράδυ, ο 46χρονος τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αντίπα Σηφάκη, γνωστοποιώντας του ότι θέλει 100.000 ευρώ για να αναλάβει την ομάδα. Η διαφορά στο οικονομικό είναι τεράστια και, όπως ήταν εύλογο, προκάλεσε… εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις. Ποτέ μη λες ποτέ. βέβαια, αλλά δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Mε αυτές τις απαιτήσεις που προέβαλε ήταν σαν να είπε «όχι», με τον τρόπο του. στον ΟΦΗ. Ωστόσο, ο Σηφάκης ήταν ενοχλημένος χθες το βράδυ με τον Μακεδόνα τεχνικό και τόνιζαν ότι από σήμερα θα στρέψουν αλλού την προσοχή τους για την εύρεση του νέου προπονητή. Το όνομα του Μουράτ Σεροπιάν επανήλθε στο προσκήνιο, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, μια και οι Κρητικοί είχαν πιστέψει ότι ο Χόβος θα απαντούσε καταφατικά. Ο Αλέξης Περογαμβράκης είναι ένας από τους παίκτες που οι νέοι διοικούντες βλέπουν ως ηγέτη του ΟΦΗ στην προσπάθεια επανεκκίνησης, γι” αυτό και του κατέθεσαν μία πολύ καλή πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SD». στον ικανό επιθετικό προτάθηκε να πάρει 40.000 ευρώ για του χρόνου στη Γ Εθνική, με βαθμιαία αύξηση ανά 20.000 ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα αλλάζει κατηγορία. Πρόταση την οποία βλέπει με καλό μάτι ο «Πέρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook