Λάθη, λάθη και απειρία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολλά λάθη έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με αποκορύφωμα το ναυάγιο της υπόθεσης του Μάκης Χάβου.

Γινεται κατανοητό ότι με τα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο δεκαήμερο, δημιουργούνται πολλά προβλήματα  σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού προβλήματος.
Ξεκινώντας από το φιάσκο της υπόθεσης του Νιόπλια όπου εμφανίστηκε ως κλεισμένος και τελικά άφησε τον ΟΦΗ στα κρύα του λουτρού μέχρι και σήμερα, όπου πέρασαν 12 (!) ημέρες για να έρθει ο νέο φιάσκο με τον Χάβο και η ομάδα ψάχνει ακόμα προπονητή!

Δύο υποθέσεις που έχουν εκθέσει τον ΟΦΗ που συνεχίζει να ψάχνει ακόμα προπονητή και… προπονητή δεν έχει. Και βέβαια εδώ πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι είναι αφύσικο για έναν ΟΦΗ που ειναι καθαρός από χρέη να μην θέλουν να έρθουν – ακόμα και στην Γ Εθνική.

Τέλη Ιουνίου και ο ΟΦΗ όχι μόνο κλείσει προπονητή αλλά δεν εχει συμφωνήσει με κάποιον παίκτη με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο απόλυτα μηδέν. Οι χειρισμοί που έχουν γίνει είναι αποτέλεσμα απειρίας που πιθανόν να στοιχήσουν ακομα περισσότερο στην συνέχεια. Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι σαν επιχειρηματικές να ειναι εξέχουσες προσωπικότητες στο Ηράκλειου (κάποιοι εξ αυτών) αλλά η παραγοντική τους απειρία εχει στοιχίσει στην ομάδα και ευχόμαστε οτι δεν θα στοιχίσει πιο ακριβά στην συνέχεια γιατί μοναδικός στόχος του ΟΦΗ είναι η επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ και μάλιστα άμεσα, εντός των επόμενων δύο χρόνων…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook