Υπέγραψε ο Βάντο και γίνεται αγώνας δρόμου για την “μπλε κάρτα” του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παίκτης του ΟΦΗ και με την… “βούλα” είναι ο Βάντο που υπέγραψε σήμερα το πρωί το συμβόλαιο του με την Κρητική ομάδα διάρκειας δύο χρόνων. Αγώνας δρόμου στην ΠΑΕ για να έρθει η “μπλε κάρτα” του αν και είναι πολύ δύσκολο.

O 25χρονος αριστερός μπακ είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επισήμως θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την φετινή αγωνιστική περίοδο ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Βάντο θα προλάβει πολύ δύσκολα το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια ενώ σήμερα το απόγευμα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Πλέον, στον ΟΦΗ τρέχουν προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και ο παίκτης να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο αν και κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο. Πάντως, στην ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να γίνει αυτό πραγματικότητα και ήδη από το πρωί βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την ΕΠΟ και τους εκπροσώπους του παίκτη ώστε να προλάβουν την έκδοση του δελτίου του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook