“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 29 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η στελέχωση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως εδώ και ημέρες ανέφερε αποκλειστικά το «ΦΩΣ», ο Μουράτ Σεροπιάν βγήκε δυναμικά στο προσκήνι j και από τη στιγμή που δεν ευοδώθηκαν οι πολυήμερες διαπραγματεύσεις με τον Μάκη Χάβο, ίσως αυτός να είναι που | θα πάρει εντέλει και το χρίσμα. Η πρώτη συνάντηση μάλιστα των δύο πλευρών είχε γίνει την περασμένη Δευτέρα και δεν αποκλείεται η καταληκτική να πραγματοποιηθεί σήμερα, ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές τα έ- ) χουν βρει σε όλα, όμως όπως αποδείχτηκε και στην j περίπτωση του Χάβου, αν δεν δώσουν τα χέρια τίποτα \ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Για τον λόγο αυτό εξακολουθούν να θεωρούνται υποψήφιοι για να πά- j ρουν τα ηνία των Κρητικών ο Νίκος Αναοτόπούλος και j ο Νίκος Γκουλής. Εκτιμάται πάντως πως το σίριαλ θα \ ολοκληρωθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που αγωνίστηκαν j την περασμένη περίοδο στους «μαυρόασπρους», ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των επαφών δίχως να επέλθει συμφωνία σε καμία περίπτωση. Οι Δαμιανάκης, Φαζός, Αγριμάκης, Μπολάκης, Ροβίθης, τα είπαν με τους επιτελείς της ομάδας του Ηρακλείου σε καλό κλί- j μα, αλλά φαίνεται πως προέκυψαν οικονομικές διαφωνίες. Προφανώς η απόφαση των διοικούντων να κρατήσουν χαμηλά το μπάτζετ αιφνιδίασε τους παίκτες j που περίμεναν κάτι καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο, δεδομένης και της περσινής παρουσία τους σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας. Για την ώρα πάντως προέχει να κλείσει ο προπονητής και από τη στιγμή που τελεσφορήσει αυτή η υπόθεση θα πέσει στη συνέχεια το βάρος με μεγαλύτερη ένταση στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Sportday

ην καθοριστική συνάντηση με τον Μουράτ Σεροπιάν θα έχει σήμερα η διοίκηση του ΟΦΗ, μια και ο εν λόγω τεχνικός έχει πάρει προβάδισμα για να καθήσει στον πάγκο. Ενα προβάδισμα, το οποίο πήρε χάρη στην επιθυμία του και τη φιλοδοξία του να εργαστεί στο Ηράκλειο, αλλά και στην καλή δουλειά που είχε κάνει παλιότερα στον Α.Ο. Χανιά. Επαφή έχει γίνει και με τον Νίκο Γκουλή. ως δεύτερη λύση όμως. ενώ το όνομα του Μανόλη Παπαματθαιάκη. το οποίο επίσης είχε πέσει στο τραπέζι των εννέα επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τον ΟΦΗ δεν «περπάτησε» τελικά Οπως είχαμε γράψει χθες το πρόσωπο του Παπαματθαιάκη ενσάρκωνε τη σκέψη των παραγόντων ν” ακολουθήσουν το μοντέλο της ΑΕΚ στη Γ Εθνική, που ανέδειξε «δικό της παιδί» στον πάγκο. Οσον αφορά στη θέση του τεχνικού διευθυντή, δεδομένου ότι είναι ειλημμένη η απόφαση των διοικούντων να επανδρωθεί το συγκεκριμένο πόστο, τα νεότερα είναι ότι υπήρξε επαφή με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου Γιώργο Βλαστό. Προέχει, πάντως, στην παρούσα φάση η πρόσληψη προπονητή. Σε ό.τι αφορά στα θέματα των ανανεώσεων, οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας περιμένουν εντός της εβδομάδας απαντήσεις από πέντε παίκτες. Κατ’ αρχάς, από τον Αλέξη Περογαμβράκη. στον οποίο έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο και στη συνάντηση που είχαν υπήρξε μια διαφορά στο οικονομικό. Από εκεί και πέρα. αναμένουν τις απαντήσεις των νεαρών Μάνου Φαζού. Μάνου Μπολάκη. Μπάμπη Δαμιανάκη και Μανόλη Ροβίθη. οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Goal

O Μουράτ Σεροπιάν παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και όπως τονίζουν οι δυο πλευρές «είμαστε σε καλό δρόμο». Ο Ελληνοαρμένιος προπονητής με πετυχημένο έργο τα τελευταία χρόνια σε Βυζαντα Μεγάρων, Χανιά, Παναιγιάλειο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση των Κρητικών και δεν αποκλείεται εντός του τρέχοντα διημέρου να βρεθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook