“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 7 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Εποχή Σεροπιάν από χθες στην ομάδα του ΟΦΗ, με τον 44χρονο τεχνικό να φτάνει στο Ηράκλειο και να πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Μάλιστα, oris αποσκευές είχε και μεταγραφική λίστα, στην οποία περίοπτη θέση έχουν τα ονόματα των Ντίνου Πάγκαλου και Αλέξανδρου Παπατζίκου. Δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε προ διετίας στα Χανιά και θεωρεί οτι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κρητικοί «χτύπησαν» ήδη την πόρτα του Πάγκαλου, με τον Χανιώτη επιθετικό να είναι αρχικά θετικός στο να μετακομίσει στο Ηράκλειο. Τον τελευταίο καιρό ο πρώην σιράικερ του ΑΟΧ μετείχε στις προπονήσεις του Πλατανιά, ωστόσο η πρόταση που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» δεν τον ικανοποίησε και έτσι οι δύο πλευρές παραμένουν σε απόσταση. Οσον αφορά τον Παπατζίκο, έχει μείνει ελέυθερος από τα Χανιά και παρ’ όλο που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων (ακόμα και από τη Σούπερ Λίγκα) ο Μουράτ Σεροπιάν ποντάρει στις εξαιρετικές axeaeis που διατηρεί με τον 24χρονο αμυντικό. Παράλληλα στους «μελανόλευκου5» υπάρχει αισιοδοξία πως θετική θα είναι η απάντηση των Φαζού, Μπολάκη και Δαμιανάκη στην πρόταση ανανέωσης που τους έχει προτείνει η διοίκηση, ενώ με τον Μανώλη Μονιάκη έχει προκύψει διαφορά στο οικονομικό. Από την πλευρά του ο Μουράτ Σεροπιάν στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για δημιουργία μιας ομάδας με σωστές βάσεις: «Είμαστε ακόμα στην αρχή, χρειάζεται δουλειά σε όλους τους τομείς. Βασικό να καταλάβουμε ότι μέσα από δυσκολίες είναι ευκαιρία να χτίσουμε τον ΟΦΗ από την αρχή σε σωστές βάσεις. Δεν χρειάζεται βιασύνη και άγχος.
Πρέπει να γίνουν όλα με υπομονή και σε σωστές βάσεις. Παρακαταθήκη μας είναι το όραμα που έχουμε. Αυτό που θέλω επίσης να πω είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για την ομάδα».

ΦΩΣ

Δύο παίκτες που ξεχώρισαν την περασμένη περίοδο με τη φανέλα των Χανίων φαίνεται να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των επιτελών του ΟΦΗ για τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Ο λόγος για τον επί χρόνια αρχηγό του ΑΟΧ Ντίνο Πάγκαλο και τον Στέλιο Κρητικό. Ο 30χρονος Πάγκαλος αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, με ευχέρεια και στη δημιουργία του παιχνιδιού και στο σκοράρισμα και προέρχεται από σειρά γεμάτων σεζόν στη γειτονική πόλη. Ο 29χρονος Κρητικός συγκεντρώνει ανάλογα χαρακτηριστικά με τον Πάγκαλο, αν και δική του δουλειά είναι περισσότερο το σκοράρισμα.
Προ δύο σεζόν μέτρησε 24 συμμετοχές και εννιά γκολ με τον Ηρακλή Ψαχνών και φέτος σε 15 παιχνίδια σκόραρε τέσσερις φορές για λογαριασμό των Χανίων. Μένει να διαπιστωθεί αν αμφότεροι δεχθούν την πρόταση από τον ΟΦΗ για να αγωνιστούν στην ομάδα του Ηρακλείου τη νέα σεζόν.

Ώρα των Σπορ

Έναν τερματοφύλακα με σπουδαία εμπειρίες και δεδομένες ικανότητες επιχειρεί να εντάξει στο δυναμικό του ο ΟΦΗ, που ξεκίνησε τον προγραμματισμό του, αμέσωε με την άφιξη του Μουράτ Σεροπιάν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Gentikoule», ο ΟΦΗ θέλει τον Γρηγόρη Αθανασίου δείχνοντας τις προθέσεις του για τη νέα χρονιά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα επαφή μαζί του ώστε να κλείσει η υπόθεση και να είναι παρόν στην προετοιμασία, από την πρώτη ημέρα της έναρξης της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook