Η ΦΙΦΑ δίνει την λύση για το θέμα του Ντιόπ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ίδια η ΦΙΦΑ αναμένεται να δώσει λύση στο θέμα του Μακέτε Ντιόπ αφού σύμφωνα με μια ειδική διάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σε περιπτώσεις όπως του Σενεγαλέζου εκδίδει προσωρινή “μπλε κάρτα”.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχαμε αναφέρει ότι ο Ντιόπ έχει εντυπωσιάσει στις προπονήσεις του ΟΦΗ με αποτέλεσμα ο Νίκος Αναστόπουλος να έχει ανάψει το “πράσινο φως” για την απόκτηση του. Ωστόσο ένα σημαντικό εμπόδιο για την μετακίνηση του στην ομάδα ήταν αυτό της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Συρία με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η Π.Ο. της χώρας.

Όπως φαίνεται, αυτό το πρόβλημα αναμένεται να ξεπεραστεί αφού μετά από μια αναζήτηση των ανθρώπων του ΟΦΗ και του εκπροσώπου του Μακέτε Ντιόπ, αυτό το “πρόβλημα” αναμένεται να ξεπεραστεί έχοντας και την συνδρομή της ΦΙΦΑ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει μια ιδιαίτερη διάταξη στο καταστατικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και η οποία αναφέρει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αναλαμβάνει δράση εκείνη και εκδίδει μια προσωρινή “μπλε κάρτα”.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην περίπτωση του Μακέτε Ντιόπ καθώς ο Σενεγαλέζος επιθετικός εντυπωσιάζει μέχρι τώρα και στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι έχουν χτυπήσει “φλέβα χρυσού” με τον υψηλόσωμο φορ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook