Ψάχνουν το όνομα που θα φέρει… πωλήσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κατά δήλωση Σεροπιάν, ο Μπολάκης δεν είναι ο μόνος παίκτης που έχει κλείσει για τη νέα χρονιά. Τι γίνεται όμως με τα… διαρκείας για τη νέα χρονιά και τις μεταγραφές;

Οι χθεσινοβράδινες δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ ότι έχει προχωρήσει αρκετά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας επιβεβαιώθηκαν και σήμερα από τον ίδιο μέσω της επίσημης ενημέρωσης. Και όντως, αυτό ισχύει καθώς ο “Σέρο” με προσωπικές επιλογές έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την στελέχωση του ρόστερ του ΟΦΗ περιμένοντας πλέον τα νεότερα με τις οριστικές απαντήσεις των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει και την αναζήτηση ενός παίκτη – κράχτη που το όνομα του θα ανεβάσει το ηθικό και την ψυχολογία του κόσμου. Στόχος είναι να βρεθεί ένας παίκτης που το όνομα του θα κάνει… “γκελ” και παράλληλα θα ωθήσει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να είναι και ο φορ που ψάχνουν στον ΟΦΗ για να πλαισιώσει τον Αλέξη Περογαμβράκη – εφόσον τελικά παραμείνει και εκείνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook