Το Gentikoule “ακτινογραφεί” τον Φαμπίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέντε χρόνια μετά από μια… σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή, ο Βραζιλιάνος πατάει Ηράκλειο και το Gentikoule ακτινογραφεί τον “πολύτιμο” Φαμπίνιο.

Ο Μασάδο Φαμπίνιο Αουγκούστο άνοιξε τον χορό των μεταγραφών για τον ΟΦΗ και το Gentikoule αναλύει τα στοιχεία ενός Βραζιλιάνου που έγινε… Έλληνας μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην χώρα μας. Ο 32χρονος μέσος ήρθε στην Ελλάδα το 2006 για λογαριασμό του Ιωνικού που ήταν και ο πρώτος του σταθμός στην χώρα μας. Έκτοτε ακολούθησαν 9 χρόνια στην πατρίδα μας με τον ίδιο να έχει σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής ή της Football League (όπως θέλετε πείτε την). Με σταθερή παρουσία σε Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα, Πιερικό και Αιγινιακό μέτρησε 235 συμμετοχές (!!) δείχνοντας ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φαμπίνιο έφτασε μια ανάσα από τον ΟΦΗ όταν τον Γενάρη του 2010 ο Νίκος Γκουλής τον ήθελε σαν τρελό. Ωστόσο τότε η μεταγραφή του “σκόνταψε” στις οικονομικές απαιτήσεις του Εθνικού Αστέρα με αποτέλεσμα να ναυαγήσει.

Το… scouting report αναφέρει ότι πρόκειται για έναν πολυσύνθετο μέσο που αποτελεί πραγματικό “μηχανάκι” στην μεσαία γραμμή και παίκτης που είναι για την… εξέδρα αφού με το ταμπεραμέντο του και τον χαρακτήρα του μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο. Έχει καλό μακρινό σουτ και μπορεί να παίξει τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως “8αρι” παίζοντας στο μπροστινό τερέν του γηπέδου με οργανωτικά καθήκοντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook