“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Σαββάτο 11 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Σάββατο 11 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση για τον ΟΦΗ. καθώς ο Βραζιλιάνος Αουγκούστο Φαμπίνιο αποτελεί το νέο απόκτημα της ομάδας. Ο έμπειρος μέσος συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, έδωσαν τα χέρια και ο Βραζιλιάνος μέσος τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για τις υπογραφές, αλλά και για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΟΦΗ. «Μόλις άκουσα την πρόταση του ΟΦΗ, δεν το σκέφτηκα πολύ. Είπα αμέσως το ναι. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Ξέρω καλά τι σημαίνει ΟΦΗ. Είμαι οχτώ χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω για το γήπεδο και τον κόσμο του. Έχω παίξει αντίπαλος στο Τεντί Κουλέ” και πιστεύω ότι και πάλι αυτό το γήπεδο, ακόμα και αν η ομάδα θα παίξει στη Γ Εθνική, θα είναι καυτή έδρα. Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα Γ Εθνικής. Είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να τον βοηθήσω να επιστρέψει. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον κόουτς και τώρα τα είπαμε και από κοντά. Είναι ένας προπονητής που ξέρει τις κατηγορίες αυτές και πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Τον κόσμοτον θέλουμε δίπλα μας. Προσωπικά έρχομαι στην ομάδα για να δώσω τα πάντα και Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στους «με λονοϊΐε υκους» να καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ πρώτα στη Β Εθνική και μετά στη Σούπερ Λίγκα», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Αουγκούστο Φαμπίνιο γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1984. Βρίσκεται οκτώ χρόνια στην Ελλάδα και έχει παίξει στην Α’ Εθνική με τον Ιωνικό. Τελευταία του ομάδα ο Αιγινιακός με τον οποίο είχε 30 συμμετοχές. Γεμάτες χρονιές είχε και τα προηγούμενα χρόνια σε Πιερικό, Διαγόρα. Εθνικό Αστέρα και Καλλιθέα (στην ομάδα της Αθήνας είχε συνεργαστεί και με τον Βλαστό που τότε ήταν προπονητής της Καλλιθέας).

Sportday

«Ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και δεν με πειράζει ότι θα παίξει στη Γ Εθνική» δήλωσε ο Βραζιλιάνος Αουγκούστο Φαμπίνιο, που αποτελεί βασική μεταγραφΐκή επιλογή του προπονητή της κρητικής ομάδας. Μουράτ Σεροπιάν. Στη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες στην Αθήνα, έδωσαν τα χέρια. 0 Βραζιλιάνος μέσος συμφώνησε να αγωνιστεί στον ΟΦΗ και τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για τις υπογραφές, αλλά και για ν’ αρχίσει προετοιμασία. «Μόλις άκουσα την πρότάση του ΟΦΗ δεν το σκέφθηκα πολύ. Είπα αμέσως το ναι. 0 ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα», τόνισε ο Φαμπίνιο. «Ξέρω καλά τι σημαίνει ΟΦΗ. Είμαι οκτώ χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω για το γήπεδο και τον κόσμο του. Εχω παίξει αντίπαλος στο Τεντί Κουλέ” και πιστεύω ότι και πάλι αυτό το γήπεδο, ακόμα και αν η ομάδα θα παίξει στη Γ Εθνική, θα είναι καυτή έδρα. 0 ΟΦΗ δεν είναι ομάδα Γ Εθνικής. Είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να τον βοηθήσω να επιστρέψει». 0 Φαμπίνιο αναφέρθηκε και στον προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν. «Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τώρα τα είπαμε και από κοντά Είναι ένας προπονητής που ξέρει τις κατηγορίες αυτές και πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα». Από τη μεριά του. ο Μουράτ Σερποηιάν ανέφερε πως «είναι ένας έμπειρος παίκτης με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Γνωρίζει άψογα τη γλώσσα, παίζει χρόνια στην Ελλάδα. Στη μεσαία γραμμή θα κάνει τη διαφορά. Εχουμε μια προφορική συμφωνία μαζί του και θα περιμένουμε να κατέβει στο Ηράκλειο για να υπογράψει. Προχωράμε τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό με τους παίκτες που έχουμε βάλει στο στόχαστρο και πιστεύω ότι όλα θα πάνα καλά».

Goal

Την επιστροφή του Μηνά Πίτσου επιθυμούν στον ΟΦΗ. προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του στην «αναγέννηση» του συλλόγου αλλά και να κλείσει την καριέρα του σε αυτόν. Μάλιστα πληροφορίες από το Ηράκλειο αναφέρουν πως ήδη υπήρξε μια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο«αγκάθι»αποτελεί το γεγονός πως ο 36xpovos ποδοσφαιρκττή$ «δεσμεύεται» με συμβόλαιο με τον «συμπολίτη» Εργοτέλη. Από ‘κεί και πέρα πάντα στον μεταγραφικό τομέα, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για πρώην παίκτες του του ΑΟΧ. Αλέξη Παπατζίκο, Γιάννη Γκούμα. τον πρώην παίκτη του Εργοτέλη και του Ηροδότου, Γιάννη Κοιλιάρα, τον Αρη Βλάχο και τον Δημήτρη Ραπτάκη. Από το μέτωπο των ανανεώσεων αναμένονται εξελίξει εντός των ημερών στο θέμα των Δαμιανάκη,Φαζόκαι Ροβίθη. Μετον τελευταίο μάλιστα θα υπάρξει ραντεβού πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook