“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Κυριακή 12 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Κυριακή 12 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος ήταν και πέρυσι στην κρητική ομάδα, αλλά είχε «φαγωθεί» από τον Τζενάρο Γκατούζο, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου, για να ενισχύσει τους «μελανόλευκους». Κουλέ» Η ενίσχυση του ΟΦΗ. όμως. συνεχίζεται σε όλους τους τομείς. Ετσι το τεχνικό επιτελείο εμπλουτίσθηκε με τον παλαιό πρωταθλητή του στίβου Θοδωρή Γκάτζιο. 0 Μουράτ Σεροπιάν τον είχε γυμναστή και στον Α.Ο. Χανιά και τώρα θα συνεργαστούν και στον ΟΦΗ.

Goal

O μέχρι μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας U20 Δημήτρης Βολονάκης αναμένεται να είναι ο βοηθός του Μουράτ Σεροπιάν στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ενώ γυμναστής θα είναι ο Θοδωρής Γκάτζιος. Στο μεταξύ θετικό αναμένεται να κλείσει η ανανέωση της συνεργασίας με τους Δαμιανάκη, Φαζό, Ροβίθη και Μονιάκη.

Live Sport

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Παπατζίκος ο onoios σύντομα αναμένεται να υπογράψει με την κρητική ομάδα. Ο 27xpovos σέντερ μπακ. ο onoios τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΟΧ και γνωρίζεται με τον προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου Μουράτ Σεροηιάν από την κοινή θητεία τους στους κυανόλευκους τη σεζόν 2013-14. Ο Παπατζίκος  σχολιάσε σχετικά με την επικείμενη μετακίνησή του στον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορείς να αρνηθείς το κίνητρο και την προοπτική που σου παρέχει ένας τέτοιος σύλλογος. Με τον Σεροπιάν είχα άψογη συνεργασία στα Χανιά και η παρουσία του συνέβαλε στο να έρθω στον ΟΦΗ. Ελπίζω και πιστεύω πως θα είμαστε περαστικοί από τη Γ Εθνική».Όσον αφορά τους συνεργατες του 44χρονου τεχνικού των Ασπρόμαυρων, κρητικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Θοδωρής Γκάτζιος με τον οποίο ο Σεροπιάν έχει συνεργαστεί στον ΑΟΧ, ενώ επικρατέστερος για τη θέση του βοηθού προπονητή φέρεται να είναι ο Δημήτρης Βολονάκης ο οποίος από το καλοκαίρι του 2011 εργάζεται στην Κ20 του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook