“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 13 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Η άφιξη του Μουράτ Σεροπιάν στο Ηράκλειο εξακολουθεί να προκαλεί και το ενδιαφέρον της ομάδας για πρώην ποδοσφαιριστή του AO Χανιά… Τελευταίο όνομα, αυτό του Λευτέρη Σακελλαρίου. παρά το γεγοvos πως ο 28xpovos αριστεροπόδαρος αμυντικός δεν έχει συνεργαστεί σε ομάδες με τον Σεροπιάν. Την ίδια ώρα «βεντέτα» για λογαριασμό ιού Μιχάλη Φραγκουλάκη φέρεται να έχει ανοίξει ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Κισσαμικό. Ο 32χροvos κεντρικός μέσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Ηρακλειώτες για την επιστροφή του ενώ στον Κισσαμικό αναφέρουν πως έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα τους. Εξάλλου, τη φανέλατου ΟΦΗ θα φορά τη νέα περίοδο ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Ραπτάκης.

Sportday

Πολύ κοντά στην παραμονή του στον ΟΦΗ είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος. Είχε ενταχθεί τον χειμώνα στην ομάδα του Ηρακλείου, όμως δεν έπαιξε ποτέ. μια και δεν εγκρίθηκαν οι μεταγραφές.
Αγωνίστηκε μονάχα σ’ ένα φιλικό των «μελανόλευκων» με τον Εργοτέλη. 0 Μουράτ Σεροπιάν τον γνωρίζει, έχει καλή άποψη για τα ποδοσφαιρικά του προσόντα κι έτσι οι διοικούντες τον ΟΦΗ προσέγγισαν την πλευρά του παίκτη. Οπως λένε οι πληροφορίες, οι επαφές με τον ατζέντη του Αποστολόπουλου είναι προχωρημένες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο νεαρός επιθετικός θα είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

ΦΩΣ

Σε συμφωνία με τον Μιχάλη Φράγκουλάκη ήρθαν οι υπεύθυνοι Του ΟΦΗ, προκειμένου ο έμπειρος μέσος να φορέσει ξανά Τη μαυρόασπρη φανέλα. Ο 32χρονος κεντρικός χαφ είχε αποχωρήσει από την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς βρισκόταν σε δυσμένεια από τον τότε προπονητή Τζενάρο Γκατούζο και έκτοτε αγωνίστηκε στον Κισσαμικό. Πρόσφατα γνωστοποιήθηκε από τον σύλλογο στο Καστέλι πως θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο εκεί, αλλά καθώς φαίνεται βρέθηκε η φόρμουλα επιστροφής του στο ράστερ του ΟΦΗ, αποτελώντας μια ακόμα ποιοτική προσθήκη στο οπλοστάσιο του Μουράτ Σεροπιάν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook