Έρχεται το δεύτερο “κύμα” μεταγραφών…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας το Gentikoule καταγράφει τα πεπραγμένα και αναλύει τις επόμενες κινήσεις.

Ο ΟΦΗ κατάφερε μέσα σε μια εβδομάδα να κλείσει αρκετά μέτωπα όταν 7 ημέρες νωρίτερα δεν είχε στο ρόστερ του κανέναν ποδοσφαιριστή. Ο Μπολάκης άνοιξε τον χορό των μεταγραφών, έστω “εσωτερική”, και ακολούθησαν τα επόμενα βήματα προκειμένου να κλείνονται οι “τρύπες” του ρόστερ.

Μέχρι στιγμής, ο ΟΦΗ δεν έχει κανέναν τερματοφύλακα στο ρόστερ, παρότι είναι πολύ κοντά ο Βλάχος, ενώ την ίδια ώρα δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη στις υποθέσεις των Αγριμάκη, Γιαγκιόζη. Πηγαίνοντας στην αμυντική γραμμή, υπάρχει ο Μπολάκης στο δεξί άκρο – ο Κοιλιάρας στο αριστερό και στο κέντρο οι Παπατζίκος, Ραπτάκης και ο Δαμιανάκης, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Βέβαια, τα κενά δεν κλείνουν καθώς απομένει η απόκτηση ενός δεξιού μπακ ακόμα, ενός αριστερού καθώς και ενός στόπερ προκειμένου να συμπληρωθεί το καρέ των κεντρικών αμυντικών.

Στην μεσαία γραμμή, ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση των Γκούμα, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκη και εδώ τα πιο σημαντικά μέτωπα έκλεισαν. Εκεί που ο ΟΦΗ δείχνει να χρειάζεται ποιοτική (αλλά και ποσοτική) ενίσχυση είναι η επίθεση. Ο Περογαμβράκης παρέμεινε, οι υποθέσεις Μαρτσάκη, Αποστολόπουλου κινούνται σε καλό δρόμο ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν αρκετές προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν προκειμένου να κλείσει αυτό το μέτωπο.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο Αντίπας Σηφάκης, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών και αυτήν την στιγμή υπάρχουν οι παραπάνω. Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κοιτάξει ο ΟΦΗ να αφήσει ανοικτό το ρόστερ του και μέσα στον Αύγουστο προκειμένου να εκμεταλλευτεί την αγορά και τις συνθήκες που θα επικρατούν στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook