“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 14 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου, τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Και με τη βούλα παίκτης του ΟΦΗ είναι ξανά ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, καθώς χθες συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου, από την οποία ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο 32χρονος κεντρικός χαφ έπειτα από έξι μήνες θητείας στον Κισσαμικό, με τον οποίο ανέβηκε στη Β’ Εθνική, επιστρέφει στο Ηράκλειο και σε σχετικές δηλώσεις επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Μετά από μια παρένθεση έξι μηνών επιστρέφω στην ομάδα για να τη βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται και να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Ελπίζω σε δυο χρόνια ο ΟΦΗ να είναι και πάλι στη Σούπερ Λίγκα και το Ηράκλειο να έχει ξανά εκπρόσωπο στη μεγάλη κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα πέρσι. Όλοι γνωρίζουν τι είχε συμβεί τότε. Νιώθω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση στον ΟΦΗ και ήθελα να γυρίσω για να κάνω αυτό που ήθελα και δεν τα κατάφερα πέρσι. Μεγάλωσα σε αυτήν την ομάδα και την αγαπώ». Για την πιθανή συμμετοχή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Φραγκουλάκης σχολίασε: «Το κακό είναι ότι αυτή η κατηγορία έχει άσχημα γήπεδα, με πλαστικό χόρτο. Χρειάζονται έμπειροι παίκτες για να σηκώσουν το βάρος σε αυτήν την κατηγορία. Παίκτες που γνωρίζουν τήν κατάσταση στα γήπεδα Β’ και Γ Εθνικής. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας». Πλήθος μεταγραφικών κινήσεων έχουν στα σκαριά οι επιτελείς του ΟΦΗ, σε ό,τι έχει να κάνει με την ισχυροποίηση του ράστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπενθυμίζεται πως ήδη ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Περογαμβράκης, Μπολάκης, ενώ αποκτήθηκαν οι Φαμπίνιο και Φραγκουλάκης. Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρείται η συμφωνία με τους Γκούμα, Παπατζίκο, Ραπτάκη, Βλάχο και Κοιλιάρα.
Στα υπ’ όψιν ακόμα βρίσκονται οι Κασμερίδης, Αθανασίου, ενώ είναι πιθανό να ανανεώσουν οι Δαμιανάκης και Αγριμάκης. Πιο χαμηλά στη λίστα βρίσκονται οι Μαρτσάκης, Φάζός, Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης και Αποστολόπουλος. Διαφορά υπάρχει με τον Κρητικό στο οικονομικό, ενώ παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του Ηρακλείου οι Ροβίθης και Μονιάκης

Sportday

Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Μανόλης Μονιάκης. Πριν από καιρό είχε γίνει γνωστό, χωρίς και ο ίδιος να το διαψεύσει τότε, ότι είχε ζητήσει 50.000 ευρω για να συνεχίσει στη Γ Εθνική, ένα ποσό το οποίο η νέα διοίκηση είχε κρίνει ως εξωπραγματικό. Χθες, ωστόσο, ο έμπειρος μπακ με δήλωση που διένειμε στα ΜΜΕ, έδωσε τη δική του εξήγηση για το «διαζύγιο»με τον ΟΦΗ, αποχαιρετώντας παράλληλα την κρητική ομάδα. «Ολον αυτόν τον καιρό περιμένω τις εξελίξεις δίχως να μου έχει γίνει ποτέ επίσημη πρόταση από τον ΟΦΗ. Είναι θέμα προπονητή και διαπιστώνω ότι δεν βρισκομαι στα πλάνα του. θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο του ΟΦΗ που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου και βέβαια είμαι υποχρεωμένος να πω ευχαριστώ στον ΟΦΗ. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αξίζει.
Οσο για εμένα, αυτήν τη στιγμή πρέπει να κοιτάξω το καλύτερο για την οικογένεια μου και πού ξέρεις, μπορεί να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας.
Ευχαριστώ πολύ Μανώλης Μονιάκης».
Το δρόμο του. μακριά από το «θ. Βαρδινογιάννης», παίρνει και ο Μανόλης Ροβίθης. Βρήκε λίγα τα 15 χιλιάρικα που του πρόσφεραν, ζήτησε 22.000 ευρώ. αλλά η διοίκηση θεώρησε υπερβολικό το ποσό. Οσο για τον Μπάμπη Δαμιανάκη. μέσα στην εβδομάδα οι διοικούντες τον ΟΦΗ περιμένουν την απάντησή του στην πρόταση που του έχουν κάνει. Αισιοδοξούν ότι ο νεαρός στόπερ δεν θα την απορρίψει.
Στον αντίποδα, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. έπειτα ·από μια παρένθεση 6 μηνών, όπου αγωνίστηκε στον Κισσαμικό και τον βοήθησε να ανέβει από τη Γ Εθνική, επέστρεψε κι επίσημα στον ΟΦΗ. καθώς χθες ανακοινώθηκε η σχετική συμφωνία Μετά τους Περογαμβράκη. Φαμπίνιο και Μπολάκη. είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΟΦΗ που ανακοινώνεται επίσημα.

Γάτα

Χώρισαν οι δρόμοι του Μανόήη ΡοΒίθη με τον ΟΦΗ. Το ραντεβού του 23χρονου μεσοεπιθετικού με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας δεν είχε θετική κατάληξη, αφού για λόγους που δεν αφορούν μόνο το οικονομικό κομμάτι, οι δύο πήευρές συμφώνησαν να μην συνεχίσουν μαζί. Ετσι, ο Ροβίθης αποχωρεί από το ρόστερ έπειτα από τρία χρόνια παραμονής στον σύιΪΓίογο του Ηρακλείου. Οσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Ηδη από Πλατανιά και Πανιώνιο του κλείνουν το… μάτι με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook