Φραγκουλάκης: “Ήταν υποχρέωση μου να γυρίσω στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τους λόγους που επέστρεψε στον ΟΦΗ και τόνισε ότι “αισθάνθηκα υποχρέωση μου να γυρίσω στην ομάδα”.

“Το να είσαι από το Ηράκλειο και να φεύγεις με αυτόν τον τρόπο που έφυγα από τον ΟΦΗ με στενοχώρησε. Βγήκαν πράγματα που δεν ίσχυαν, δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα και αισθάνθηκα υποχρέωση να επιστρέψω για να βοηθήσω τους ανθρώπους ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ” ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Φραγκουλάκη μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τις επαφές του με τον ΟΦΗ: “Μιλήσαμε, μου είπαν ότι με θέλουν για να γυρίσω πίσω και εγώ δεν το σκέφτηκα πολύ. Νιώθω υποχρέωση να επιστρέψω στον ΟΦΗ και να τον βοηθήσω. Μεγάλωσα μέσα στην ομάδα, είναι διαφορετικά όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είμαι στον ΟΦΗ μια ολόκληρη ζωή και σαν Ηρακλειώτης νιώθω μια υποχρέωση απέναντι στον τόπο μου. Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ο τρόπος που έφυγα δεν ήταν ο καλύτερος”.

Για την επικοινωνία του με τον Γιώργο Βλαστό: “Το μόνο πράγμα που κοίταξα ήταν ότι άλλαξαν όλοι οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα και αυτό με έκανε να γυρίσω. Με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Βλαστός, μου εξέφρασε το ενδιαφέρον και αποφάσισα να γυρίσω”.

Για την άνοδο με τον Κισσαμικό: “Στην ουσία δεν είναι ότι καλύτερο να πηγαίνεις από την Σούπερ Λιγκ στην Γ Εθνική. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Σίγουρα ήταν μια εμπειρία να πηγαίνεις να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο και αυτό είναι κάτι που καταγράφεται ως θετική εμπειρία. Υπήρχε αυτό το καλό κλίμα μέσα στην ομάδα”.

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ελλάδα. Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα στην ζωή, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι για να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα, όχι όμως για εμάς που είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κακά τα ψέμματα, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε οικονομίες μέσα από την μπάλα, είμαι 32 χρονών και έχω λίγα χρόνια μπροστά μου. Προσπαθώ να έχω κάτι στην άκρη, όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι επαγγελματίες, ώστε να τα φέρουμε πέρα”.

Για το αν σκέφτηκε να παίξει εκτός Ελλάδας: “Τον περασμένο Δεκεμβρη είχα πρόταση από την Κύπρο όμως πάνω – κάτω η διαφορά δεν ήταν μεγάλη με τα χρήματα που μου έδινε ο Κισσαμικός. Ίσως θα μπορούσα να βρω μια τέτοια λύση όμως γιατί να μην μείνω στο Ηράκλειο, στην ομάδα που μεγάλωσα”.

Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής: “Είναι διαφορετικές οι εγκαταστάσεις. Όλη η Ελλάδα έχει γεμίσει με πλαστικά γήπεδα, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να φύγει η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook