“Στα δύσκολα φαίνεται η αγάπη στον ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραμονής του, ο Μπάμπης Δαμιανάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την παραμονή του στον ΟΦΗ και τους μελλοντικούς στόχους.

Ο 20χρονος στόπερ μίλησε στην εκπομπή “Μέσα και έξω από τα γήπεδα” με τον Τάσο Βαρδάκη και τόνισε αναφερόμενος στην παραμονή του πως “ένας σημαντικός λόγος ήταν ότι έδωσα μεγάλη βάση στα λόγια των ανθρώπων της διοίκησης. Με έπεισαν να μείνω στην ομάδα και να την ανεβάσουμε από την Γ Εθνική. Διαπίστωσα ότι υπάρχει σοβαρότητα στα λόγια που μου είπαν. Βλέπω ότι γίνονται σωστά πράγματα, αυτός ήταν ο λόγος που παρέμεινα στην ομάδα. Η παρουσία του κυρίου Πολεμαρχάκη έπαιξε σημαντικό ρόλο για να παραμείνω στον ΟΦΗ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Δαμιανάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το γεγονός ότι μεγάλωσε στον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου. 12 χρόνια είναι πολλά και δεν μπορώ να διανοηθώ να ειμαι αλλού. Στα δύσκολα φαίνεται η αγάπη στον ΟΦΗ και να βρεθεί ξανά στην Σούπερ Λιγκ. Έβαλα ένα σκοπό, να μείνω στην ομάδα και να την ανεβάσουμε στην Σούπερ Λιγκ. Δεν αξίζει να βρίσκεται η ομάδα σε αυτές τις κατηγορίες”.

Για το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες: “Είχα και άλλες προτάσεις. Ο κόσμος είναι απίστευτος και λίγες ομάδες έχουν αυτόν τον κόσμο. Κάνω τα πάντα για τον ΟΦΗ, είμαι 100% επαγγελματίας και προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Η δύναμη του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του. Να είναι μαζί μας κάθε Κυριακή και όλοι γνωρίζουμε ότι με αυτόν στο πλευρό μας ο ΟΦΗ είναι σε άλλο επίπεδο”.

Για την παρουσία του Μουράτ Σεροπιάν: “Ο προπονητής έχει τον πρώτο λόγο και τι παίκτες πρέπει να πάρει ώστε η ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Αυτός γνωρίζει καλύτερα από όλους”.

Για τους στόχους του ΟΦΗ: “Κάθε ομάδα θα θέλει να κερδίσει τον ΟΦΗ όμως το σημαντικότερο είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Δεν θα μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ένας σοβαρός ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα. Με την βοήθεια του προπονητή και τα δικά του πλάνα θα κάνουμε ότι πρέπει ώστε η ομάδα να ανέβει κατηγορία”.

Για τις ευκαιρίες που άρπαξε από τα μαλλιά: “Τα τελευταία χρόνια έψαχνα μια ευκαιρία για να δείξω τι είχα καταφέρει. Έπαιξα, έδωσα ολόκληρο τον εαυτό μου και όλα τα παιδιά που παίξαμε δείξαμε ότι ήμασταν 100% έτοιμοι και πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στην κατηγορία”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook