“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 15 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Μπάμπη Δαμιανάκη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός που ξεχώρισε φέτος αγωνιζόμενος στη Σούπερ Λίγκα δέχτηκε να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα του Ηρακλείου, η οποία γνωστοποίησε το «ντιλ» με ανακοίνωση: «Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του ΟΦΗ, ο Μπάμπης Δαμιανάκης, θα στηρίξει -και αυτός- την προσπάθεια της ομάδας στη Ρ Εθνική. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός (14/6/1995) απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης του ΟΦΗ και θα βρίσκεται στο ράστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο». Από την πλευρά του, ο ψηλόσωμος στόπερ ανέφερε για τη συμφωνία με τους «μαυρόασπρους»: «Υπήρχαν κάποιες προτάσεις για μένα αλλά έμεινα για τον ΟΦΗ για να τον βοηθήσω να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Είμαι 12 χρόνια στην ομάδα και πρέπει να πω ότι για μένα ο ΟΦΗ ήταν πάντα η προτεραιότητα, απλώς περίμενα λίγο για να δω τι θα γίνει στην ομάδα. Βλέπω ότι έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός και αυτό με ικανοποιεί, γιατί πιστεύω ότι θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που έχουν μπει στην ομάδα θέλουν να κάνουν καλή δουλειά. Το διαπίστωσα αυτό, από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κ. Γιάννη Πολεμαρχάκη. Δεν αξίζει στον ΟΦΗ να παίζει στη Γ’ Εθνική. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο στην προσπάθεια που θα κάνουμε και ελπίζω όλα να πάνε καλά για εμάς».

Goal

Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μπάμπης Δαμιανάκης, Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης των «μελανόλευκων» για νέο συμβόλαιο και έτσι αναμένεται να αποτελέσει μία από τις «κολόνε5» της ομάδας που θα χτίσει ο Μουράτ Σεροπιάν. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, όπως είναι φυσιολογικό, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι 12 χρόνια στην ομάδα και πρέπει να πω ότι για μένα ο ΟΦΗ ήταν πάντα η προτεραιότητα». Συμπαίκτη του Δαμιανάκης θα είναι και ο Χανιώτης επιθετικός Στέφανος Μαρτσάκης ο οποίος με καθυστέρηση ενός εξαμήνου (είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο, αλλά το δελτίο του δεν εκδόθηκε ποτέ) θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. Την ίδια ώρα οι Κρητικοί συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών στο μεταγραφικό παζάρι, με τον επιθετικό Δημοσθένη Τζέκο και τον δεξιό ακραίο αμυντικό Αγγελο Ζουμπουλάκη να είναι τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα του Μουράτ Σεροπιάν.

Sportday

Μετά τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη και τον Μανόλη Μπολάκη ένος ακόμη παίκτης από την ομάδα που έπαιξε στη Super League, ο Μπάμπης Δαμιανάκης αποφάσισε να συνεχίσει με τον ΟΦΗ και στη Γ Εθνική. Η ανανέωση της συνεργασίας του με τους «μελανόλευκους» ανακοινώθηκε επίσημα χθες.
με τον ίδιο να δηλώνει: «Υπήρχαν κάποιες προτάσεις για μένα αλλά έμεινα για τον ΟΦΗ για να τον βοηθήσω να επιστρέψει στη Super League, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Είμαι 12 χρόνια στην ομάδα και πρέπει να πω ότι για μένα ο ΟΦΗ ήταν πάντα η προτεραιότητα, απλά περίμενα λίγο για να δω τι θα γίνει στην ομάδα. Βλέπω ότι έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός και αυτό με ικανοποιεί γιατί πιστεύω ότι θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που έχουν μπει στην ομάδα θέλουν να κάνουν καλή δουλειά. Το διαπίστωσα αυτό από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κύριο Γιάννη Πολεμαρχάκη. Δεν αξίζει στον ΟΦΗ να παίζει στη Γ Εθνική, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο στην προσπάθεια που θα κάνουμε και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για μας». Εν τω μεταξύ, οι διοικούντες περιμένουν εδώ και μία εβδομάδα την απάντηση του έτερου νεαρού στόηερ της ομάδας, του Μανόλη Φαζού. Οσο καθυστερεί ο παίκτης τόσο εντείνονται οι υπόνοιες ότι μπορεί ν’ απαντήσει αρνητικά. Αλλωστε, έπειτα και από το «ναι» του Μπάμπη Δαμιανάκη και με την απόκτηση των Αλέξανδρου Παπατζίκου, Δημήτρη Ραπτάκη. ο ΟΦΗ έχει ήδη τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Ο Μουράτ Ιεροπιάν θέλει τώρα μπακ για να προχωρήσει το «παζλ» της άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζει είναι και ο πρώην δεξιός μπακ της Κέρκυρας και του Πλατανιά. Αγγελος Ζουμπουλάκης. Στην ίδια θέση παίζει και ο Μπολάκης ο οποίος, όμως. μπορεί ν’ αγωνιστεί και αριστερά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook